Alper Taşdelen STK Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Alper Taşdelen STK Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (ASTOP) Başkanı Veli Sarıtoprak ve 23 sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Başkanlık Binasında bir araya geldi. Ortak akılla yönetim anlayışının başarıyı her alanda getirdiğine vurgu yapan Taşdelen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sivil toplum kuruluşlarının gerçekleştirdiği etkinliklerde yerel yönetimler olarak katkı sunan ve birçok üyesi bulunan sivil toplum kuruluşlarının hayatta kalması için yardımda bulunan Çankaya Belediye Başkanına teşekkür eden temsilciler, bundan sonraki süreçte de belediye ile beraber çalışma içerisinde olacaklarını bildirdi.

Demokratik ülkelerdeki en büyük güçlerden birisi olan sivil toplum kuruluşlarının varlığının yerel yönetimlere de güç verdiğini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Çankaya Belediyesi olarak ilçenin kalkınması, gelişmesi ve yeni hizmetlere kavuşması için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu süreçte bizlere destek olan Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkürü bir borç bilirim” diye konuştu.

jhI2acki5uo0zbzsdn1erpjb.jpg

zvqi5kqwnIn34somcklt2hat.jpg

xpwenuIkx6m1v3t4huycjr5m.jpg

rwxuk2nmlgqy8sandkixrm0b.jpg

c1qztI7kpcao2ehdv38kmlgb.jpg

Iuoyjlwuovn5e72r0batypfh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.