Altın Koza Kapsamında Göl Üzerinde Konser

Altın Koza Kapsamında Göl Üzerinde Konser

Başkan Zeydan Karalar, “Altın Koza,Cumhuriyetin 100. yılında halkla daha fazla buluşuyor.”

30. Uluslararası Adana Altın KozaFilm Festivali kapsamında düzenlenen "Göl Üzerinde Konser" etkinliğirenkli görüntülere sahne oldu. Seyhan Baraj Gölü üzerindeki konseri kıyıdan seyredenAdanalılar, yerel rock ve pop gruplarının şarkılarını 4 saat boyuncadinleyerek, eğlendi, müziğe doydu.

Konserde hemşehrileriyle birlikteolan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Türkiye Cumhuriyeti’nin100. yılında yapılan 30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’ninhalkla daha fazla buluşmasını istediklerini, film gösterimleri ve konserler ilebunu gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek,“Cumhuriyetin 100. yılına yakışır bir sinema festivali yapıyoruz. Ülkemizdesinema deyince  akla ilk Adana, sinema festivalideyince de Adana Atın Koza Film Festivali gelir. Adana halkı sanatsever veseçicidir.  Geçmişte Adanalının beğendiğifilm Türkiye genelinde tutardı. Bir de Türkiye’de Adana kadar sanatçıyetiştiren bir kent yok. Sanatın birçok alanında evrensel değerde sanatçılaryetiştirdik. Bu bizim gururumuz” dedi.

30. Uluslararası Altın Koza FilmFestivali programıyla ilgili bilgi de veren Başkan Zeydan Karalar, birbirindengüzel filmlerin ücretsiz izlenebileceğini, önemli filmlerin galalarınınyapılacağını açıkladı.

 

29elduo1wrjebplIauwgv40f.jpg

bwtchjfe1kq7o2cy0vhgzs8a.jpg

yvgv3hdaj7rs5e2wq6bl04zp.jpg

3cb7pmekoonacgqhyg06wdwk.jpg

rfnbmwosqchyji9ofzvgbjwe.jpg

feerjdu9mzg280mhsgInhali.jpg

vzq2bttrlo95x37wqbvsnfpo.jpg

j1yaod9mq7x3cv0hobmdlwjg.jpg

3rhudpersy2ywfx6n9iqotgd.jpg

bwharm5zfyyvjud0pxmouoc9.jpg

gl3bpacogrv570jtfwyomrne.jpg

ulrmznoiexgbffchqwkyekj5.jpg

zox5ac6y70ekbIqsau2ynfhq.jpg

zexsohf6artipnkmwb3vgq1y.jpg

fsmihjcpwknbuIwx5hd4tzvn.jpg

m0wpjeyw8gceqksdzcn7subx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.