ANADOLU SANATÇILAR DERNEĞİ YILSONU DESEN SERGİSİ KARTAL’DA ZİYARETE AÇILDI

ANADOLU SANATÇILAR DERNEĞİ YILSONU DESEN SERGİSİ KARTAL’DA ZİYARETE AÇILDI

Anadolu Sanatçılar Derneği atölyelerinde resim çizmeyi öğrenen ressam ve ressam adayları tarafından hazırlanan Anadolu Sanatçılar Derneği Yı..

Anadolu Sanatçılar Derneği atölyelerinde resim çizmeyi öğrenen ressam ve ressam adayları tarafından hazırlanan Anadolu Sanatçılar Derneği Yılsonu Desen Sergisi, Kartal Belediyesi’nin ev sahipliğinde ziyarete açıldı.

Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi Fuaye Alanı’nda ziyarete açılan sergiye, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar ve çok sayıda Kartallı sanatsever katıldı.

Serginin açılışında konuşan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, “Sergiyi gezdiğimde çok güzel eserler olduğunu gördüm. Eserleri hazırlayan bütün sanatçılarımızın eline, emeğine sağlık. Bizler de, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in vizyonu ile çalışmalarımızı sürdürürken, sanata ve sanatçılara olan desteklerimizi arttırarak devam ettireceğiz.” dedi.

Anadolu Sanatçılar Derneği’nde eğitim alan sanatçılar tarafından hazırlanan sergide yaklaşık 50 resim yer alıyor. Ağırlıklı olarak karakalem çalışmaların yer aldığı sergiye Kartallı sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu. Meraklıları, sergiyi 06 Haziran tarihine kadar Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde ziyaret edebilecek.


Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.