ANKAPARK HAKKINDA HER ŞEY: ABB WEB SAYFASINDA KAPSAMLI BİLGİLENDİRME SAYFASI OLUŞTURULDU

ANKAPARK HAKKINDA HER ŞEY: ABB WEB SAYFASINDA KAPSAMLI BİLGİLENDİRME SAYFASI OLUŞTURULDU

Vatandaşlar ABB’nin resmi internet sayfasındaki ‘https://www.ankara.bel.tr/duyurular/ankapark-sureci-hakkinda-kapsamli-bilgilendirme-186’ adresi üzerinden ANKAPARK hakkında detaylı bilgiye ulaşabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi sürdürdüğü 3 yıllık hukuki mücadelenin ardından mahkeme kararıyla devraldığı 801 milyon dolara mal olan ANKAPARK ile ilgili vatandaşları bilgilendirmek amacıyla resmi internet adresi olan“ankara.bel.tr”de‘bilgilendirme sayfası’açtı.

ABB şeffaflık ilkesi doğrultusunda ANKAPARK ile ilgili tüm hukuki süreç başta olmak üzere yapılan harcamalar hakkında detaylı bilgileri tek tek paylaştı.

801 MİLYON DOLARA MAL OLAN TEMA PARK

Tüm uzmanların karşı çıkmasına ve‘işletilemez’uyarılarına rağmen yapılan Tema Parkın 801 milyon dolara (güncel değeri 14 milyar TL) mal olduğunun paylaşıldığı bilgilendirme sayfasında, ihale sürecinden işletmeci firmanın yükümlülüklerini yerine getirmediğine kadar birçok bilgiye yer verildi.

‘https://www.ankara.bel.tr/duyurular/ankapark-sureci-hakkinda-kapsamli-bilgilendirme-186’linkinden ulaşılabilecek sayfadaANKAPARK Almanak başlığıyla kalem kalem yapılan harcamalar görselleriyle birlikte anlatıldı.

HIRSIZLIK VAKALARINDAN SUÇ DUYURULARINA

ANKAPARK’ın ABB’ye devir sürecinin tüm detaylarıyla ve belgeleriyle gösterildiği sayfada park için yapılan 58 ihalede sorumlular hakkında yapılan suç duyurusundan yaşanan hırsızlık olaylarına kadar tüm bilgilendirmelere de yer verildi.

Tespit çalışmalarının devam ettiği Tema Park için yapılan harcamalarla oluşan kamu zararına dikkat çekilen bilgilendirme sayfasında; ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın yaptığı sunumdaki mevcut durumun ve tüm sürecin özetlendiği link de paylaşılırken, vatandaşların ayrıca ANKAPARK’ın geleceğine karar vermesi için‘forms.ankara.bel.tr/ankapark’adresi üzerinden anket çalışmasının açıldığı bilgisi hatırlatıldı.

ektospa3j8Ibzmxrcm7h0p9o.jpg

zycjqp01sa5xkt8x4vlIdfju.jpg

ak3mhse7tuszozc1j5ropicn.jpg

cflhwvktuo20wyhqtnj5gd1m.jpg

bespvhmqqrIjhc8tsudg2arl.jpg

1kbopkdwqzie0cfv8sm2mrgq.jpg

gvy1mslapabmirfykozlc8ud.jpg

37tves409okrgmchopzcnxqs.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.