ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Büyükşehir Belediyemiz mübarek Ramazan Bayramına kentimizi hazırlamak adına Ankara’nın ana arterlerini, sembol noktalarını, merkez ve ilçelerinde bulunan mezarlıkların tamamını temizleyerek ziyaretlere hazır hâle getirdi. ASKİ, Ankara İtfaiyesi, Ankara Zabıtası ve ANFA Güvenlik ekipleri bayramda da 7/24 esasına göre mesailerini sürdürmeye devam ederken, EGO Genel Müdürlüğüne ait toplu taşıma araçları da (otobüs, metro, teleferik) bayram süresince ücretsiz olarak vatandaşlarımıza hizmet verecek. Hemşehrilerimiz bizlere her türlü taleplerini Başkent 153 Çağrı Merkezi’miz üzereinden 24 saat esasına dayalı olarak iletebilecek.

 

Bu vesileyle, Bayram tatili nedeniyle yola çıkacak olan hemşerilerimin de yola çıkmadan önce uykularını almalarını, emniyet kemeri kullanmalarını ve mola sürelerini ihmal etmeden yolculuk etmelerini özellikle istirham ediyorum.

 

Büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret edeceğimiz; merhamete muhtaç, yetim, öksüz ve hastaların yüzlerinde tebessüm olduğumuz nice bayramlar olmasını diliyor; büyüklerimizin ellerinden, geleceğimizin teminatı gençlerimizin gözlerinden öpüyorum.

 

Ankaralı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı kutlu olsun.

 

Saygılarımla.

 

Mansur YAVAŞ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.