ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALTINPARK YAŞLILAR LOKALİ AÇILDI

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALTINPARK YAŞLILAR LOKALİ AÇILDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaşlıların sosyal faaliyetlerde bulunacakları, boş zamanlarını değerlendirebilecekleri ve yaşam sürecini aktif bir şekilde geçirmelerini sağlayacak‘Altınpark Yaşlılar Lokali’ni hizmete açtı.

Başkent Ankara’da Elmadağ Yaşlılar Lokali’nden sonra ikinci yaşlılar lokali olma özelliği taşıyan merkezin açılışına ABB bürokratları, daire başkanları, genel müdürler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

AÇILIŞA VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

ABB Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çokakoğlu açılış töreninde konuşarak, şu açıklamalarda bulundu:

“Mansur Yavaş belediyeciliğinin insanı önceleyen, insana hizmeti örnek alan, betondan ve betona dair her şeyden uzak tutan anlayışın bir örneği olarak bu lokalin açılması bu hizmet serisine önemli bir anlam katmıştır. Yaş almış Ankaralı vatandaşlarımızın hayatlarının bu döneminde böyle güzel bir ortamda vakit geçirmelerini sağlamak bizler için büyük bir onur olmuştur. Bu imkânı belediyemize, Mansur Yavaş belediyeciliğine hediye eden değerli bürokratlarımıza, hepinize çok teşekkür ediyorum.”

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu ise“Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı olarak Altınpark Yaşlılar Lokali’ni açmış bulunuyoruz. ‘Ne yaş ne engel, hayat birlikte güzel’ sloganıyla burada hizmet vereceğiz. 10.00-22.00 saatleri arasında tüm misafirlerimizi bekliyoruz”dedi.

LOKALDE BİRÇOK SOSYAL FAALİYET BULUNUYOR

Lokal içerisinde; kitap ve gazete okuma imkânından tavla, satranç, masa tenisi ve kelime oyunlarına,

seminer ve film izleme salonundan uzman danışma hizmetlerine, grup çalışmalarından spor faaliyetlerine, teknolojik konularda bilgi ve yardımdan hobi ve kurs odalarını çok sayıda sosyal faaliyet bulunuyor.

Ücretsiz çay ve kahve servislerinin de olacağı lokalde; 1 birim sorumlusu, 2 yaşlı hizmet destek personeli, 3 temizlik personeli, 2 mutfak personeli çalışıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Altındağ Yaşlılar Lokali’ne üye olmak isteyen vatandaşların lokale bizzat giderek kayıt oluşturmaları gerekiyor. Kaydı tamamlanan üyelere merkeze ait kart verilecek ve sadece bu karta sahip olanlar lokalden yararlanabilecek.

muxgs3bkmc7ztufweljs2aq1.jpg

ldlqwn38haI95evsp7fkrx62.jpg

h7ooe1vijhpls8r0wktm2ug9.jpg

tpvh7ogcueadq2wfIejxqnb4.jpg

p5utt4rjc0v8adyjb6rxfbqn.jpg

eyblmtdIlakpajqtmbuuw93h.jpg

shycc1vwfpzvlxjgIlbtwuh5.jpg

utife0pymxhwd8fr6xcol1bz.jpg

ujbks1fw0zcveoa6tzgr7jge.jpg

cm10wprug5xyetknmtfj6I7h.jpg

bujoarztdst90e3e4wbjik1a.jpg

ukw6xsgqIpmpmgoba5jdcvvq.jpg

v5vbgmpI3kspjjzmhu4687ir.jpg

zsoiq1cq2rdrbsyzwhltxexa.jpg

qbhkts23fwp4r65pvjt79zcd.jpg

p1ufbwamc0iyyI2qk6lqcevd.jpg

bdh4w6kbkInfpmxsjgvc37ty.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.