ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKENT ARICILIK DERGİSİ’NİN İLK SAYISINI ONLİNE OLARAK YAYIMLAMAYA BAŞLADI

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKENT ARICILIK DERGİSİ’NİN İLK SAYISINI ONLİNE OLARAK YAYIMLAMAYA BAŞLADI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin ilk ve tek tarım belediyeciliği periyodik arıcılık dergisi olan Başkent Arıcılık Dergisi’nin ilk sayısını online olarakhttps://www.ankara.bel.tr/adresi üzerinden yayınlamaya başladı. 3 ayda bir yayınlanacak derginin ilk sayısında;güncel içeriklerle arı yetiştiriciliği, arı sağlığı, arı ürünleri tüketimi konuları ile BAKAP bünyesinde kurulacak Ulusal Arıcılık Merkezi’nin faaliyetlerine yer verildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte arıcılığın geliştirilmesini sağlamak için düzenlediği eğitimlerin yanı sıra şimdi de Başkent Arıcılık Dergisi’nin ilk sayısını yayınlamaya başladı.

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ve 3 ayda bir yayınlanacak derginin ilk sayısında arıcılık faaliyetleri hakkında akademisyenler tarafından yazılan makalelere yer verildi.

BAŞKENT ARICILIK DERGİSİ ONLİNE OLARAK YAYIMLANMAYA BAŞLANDI

Arıcılık Akademisi kurarak, ilçe ilçe üreticileri arıcılık hakkında bilgilendiren ABB, Türkiye’deki belediyeler arasında bir ilke daha imza atarak ilk ve tek tarım belediyeciliği periyodik arıcılık dergisini online olarak yayınlamaya başladı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın ön sözü ile başlayan dergide; güncel içeriklerle arı yetiştiriciliği, arı sağlığı, arı ürünleri tüketimi konuları ile BAKAP bünyesinde kurulacak Ulusal Arıcılık Merkezi’nin faaliyetlerinin yer aldığı yazılarhttps://www.ankara.bel.tr/ adresi aracılığıylaBaşkentli okuyucularla buluşturuldu.

3 ayda bir arıcılıkla ilgili farklı konuların bulunacağı dergi ileAnkara geneli tüm arı yetiştiricilerinin faydalanabileceği teorik ve uygulama eğitimleriyle saha uygulamalarının yansıtılacağı, dijital medya içerikleriyle de köy enstitüleri idealinde arıcılığın ileri seviyeye taşınması hedefleniyor.

djgtraIm7cwx38bp29lwysxp.jpg

1264jlgkobiIwnefm9asubmc.jpg

nlI5k0g92vcv16efp7muwljg.jpg

oylvwgpas7x4ugfndcj1k95m.jpg

rx8bvftoofp2gj5jns6dtmnr.jpg

g7pa9qrnzrcsh4mz6y5xfb0a.jpg

t85i3u9blrntegumxqp0vyIz.jpg

e5d4pmtihafqgytablnyqxbf.jpg

h9y4dl6z2vdjcs5quc7ayufv.jpg

oxqvrjw03krhIp4ctxj1tame.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.