ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN “PRATİK İNGİLİZCE KONUŞMA EĞİTİMİ” DEVAM EDİYOR

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN “PRATİK İNGİLİZCE KONUŞMA EĞİTİMİ” DEVAM EDİYOR

Eğitim programı kapsamında yapılan ikinci kur seviye tespit sınavını başarı ile geçen 100 öğrenci mayıs ayının sonuna kadar “Pratik İngilizce Konuşma Eğitimi’ni tamamlayacak.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “öğrenci dostu” uygulamalarıyla eğitimde fırsat eşitliğini önceleyen çalışmalarını sürdürüyor.

Başkentli gençlerin yabancı dil konuşmayı öğrenmesi amacıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen ücretsiz “Pratik İngilizce Konuşma Eğitimi” devam ediyor.

 

ÜCRETSİZ DİL EĞİTİMİ DESTEĞİ

 

Pratik İngilizce Konuşma Eğitimi Programı kapsamında 2. kur seviye tespit sınavının ardından 100 öğrenciye cumartesi ve pazartesi günleri saat 16.00-18.00 saatleri arasında mayıs ayının sonuna kadar Pratik İngilizce Konuşma Eğitimi verilecek.

 

Gençlere ücretsiz olarak verilen pratik İngilizce konuşma eğitim desteğine devam ettiklerini belirten Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürü Şinasi Örün, “Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğüne bağlı Genç Akademi Kafe Sıhhiye’deyiz. Pratik İngilizce Konuşma Eğitimi Programı 2. kur seviye tespit sınavını gerçekleştiriyoruz. Haftada 2 gün sürecek olan eğitim sürecinin sonunda İngilizceyi akıcı bir şekilde konuşma becerilerini kazandırmak için üyelerimize ders programımızı hazırladık. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin ilkesinde öğrenci dostu uygulamalarımıza tüm Aile Yaşam Merkezlerimizde, Gençlik Merkezlerimizde ve Genç Akademi’de devam edeceğiz” diye konuştu.

    

0I3fu8kftmngrcrzuozaheoe.jpg

dxfqlolr0rtwce38fm2gk6vz.jpg

8nckiw3orzu6g5rlbp7qvdhk.jpg

rcg4tkxbk5a8vx0Idfmoroq1.jpg

0sgy1rnz5wlcr7kwIt4mkhpc.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.