ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN UYGUN FİYATLI ET SATIŞINA İKİNCİ GÜNDE DE YOĞUN İLGİ

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN UYGUN FİYATLI ET SATIŞINA İKİNCİ GÜNDE DE YOĞUN İLGİ

7 farklı noktada Ankaralılara hizmet veren Başkent Marketlerde uygulamanın ilk gününde toplam 3 ton 816 kilogram et satışı gerçekleştirildi.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, zorlu ekonomik koşullarda Başkentlileri desteklemeye devam ediyor.

Başkentlilerin sağlıklı, kaliteli ve hijyenik koşullarda uygun fiyatlı gıdaya ulaşması amacıyla hizmet veren Başkent Marketlerde Ramazan ayı sonuna kadar sürecek olan uygun fiyatlı et satışı uygulaması ikinci gününde de vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

 

3 TON 816 KİLOGRAM ET SATIŞI YAPILDI

Yüzde yüz yerli besi hayvanlardan temin edilen et ürünleri, Ankara’daki kesimhanelerde kesimi sağlanarak antemortem ve postmortem muayenelerden geçirildikten sonra Başkent Marketlerde uygun fiyata satışa sunuluyor.

Marketlerde; uygulamanın başladığı ilk gün olan 11 Mart tarihinde toplam 1 ton beyaz et ve 2 ton 816 kilogram da kırmızı et olmak üzere toplam 3 ton 816 kilogram satış gerçekleştirildi. Uygun fiyatlı et satışı; GİMAT Başkent Market, Batıkent Başkent Market, ASKİ Başkent Market & Kafe, ABB Başkent Market, Şafaktepe Başkent Market, Kızılay Başkent Market ve Etimesgut Başkent Marketler olmak üzere toplamda 7 noktada, 10.00 ile 17.00 saatleri arasında satışa devam ediyor.

  

VATANDAŞIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Mamak Şafaktepe, Batıkent Atlantis ve Kızılay Başkent Market Şubelerinde et alışverişi yapmaya gelen vatandaşlar memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi:

 

-Nuri Bozkurt: “Hem uygun fiyata et alıyoruz hem de ne aldığımızı biliyoruz. Yerli et almış oluyoruz teşekkür ederiz.”

 

-Elif Ulusoy: “Halkın yararına olan her şeyden memnunuz. Keşke her zaman devam etse. İnsanlar gıdasını alamadığı için ibadetlerini bile yapamıyor, orucunu bile tutamıyor. Bir simitle gününü geçiren insanlar var. Evine et girmeyen insanlar var. Bu vesileyle evine gıda götüren insanlar oluyor.”

 

-Tamam Bozkurt: “Burada fiyatlar her zaman daha uygun olduğu için burayı tercih ediyoruz. Dışarıdan zor alıyoruz. Burası daha kaliteli daha uygun.”

 

-Nurcan Taşkesen: “Gerçekten güzel bir indirim var. Evine en azından yarım kilo bile olsa et götürebilecek. Ramazan’da eskiden zamlar olurdu ama bu belediyenin yaptığı çok güzel bir çalışma. Umarım bu indirim diğer ürünlere de yansır. İnsanlar evlerine etlerini ekmeğini rahatça götürür ve onlarda ibadetlerinin tadını çıkarır diye düşünüyorum.”

 

-Mehmet Emin Köylü: “Çok mutluyuz, seviniyoruz. Burası piyasaya göre bayağı bir uygun. Daha sağlıklı ve güvenilir olduğu için burayı tercih ediyoruz.”

 

-Aycan Sezen: “En azından güvenilir ve yerli et olduğu için çok memnunuz teşekkür ederiz. Dışarıda daha pahalı.”

 

-Şeref Türkmen: “Bir nebze insanların evine et girecek. Bu ülke hepimizin taşın altına elimizi koyacağız. 6,5 TL ekmek özellikle beni mutlu ediyor. Ama bu uygulama çok hoşuma gitti fiyatlar gayet makul.”

 

-Gülseren Bukan: “Hizmet harika. Emekli kan ağlıyor. Onun sayesinde üç beş kuruş bir şeyler yemeğe başladık. Bütün ürünleri denedim hepsi temiz pak. Sabit fiyat uygulamasıyla piyasanın yarı fiyatına. Düzenli bir şekilde insanlar ete ulaşabiliyor.”

 

-Ersin Alkan: “Mansur Başkan’ın bugüne kadar uyguladığı her şeye helal olsun. Kursağımıza güzel bir et düşüyor. Emekliyim şu anda nasıl mutlu ayrıldığımı görüyoruz. Böyle kutsal bir günde bu kadar olur. Teşekkür ediyoruz.”

 

-Behcet Umaroğlu: “Dışarıdaki et hem pahalı hem de güven verici değil. Hem ekonomik hem güvenilir olduğu için buraya geldim.”

  

0r6mz9uwdv2daxbgrczatflI.jpg

sgo9evinuj6kmI8ngfqj4ox3.jpg

wmqu8gvIrpeqdj9rcb5z7ev6.jpg

Iqwb3keb2oj4vc8qxvdltehn.jpg

yo3xe6zk5dwvmsr1vgI8sqjb.jpg

qqejld8icuxamz4ykgIf2v67.jpg

8geIqpkoagctlspvhv6dix14.jpg

etwno6aevfIiqsabk0mp7gqx.jpg

7n4lzIfrmoolvcyebda6u8is.jpg

5dugoj6vrnyhbysixrk1nfck.jpg

60uxj3ru41bojgpInfdgza7x.jpg

o5uehs3lkivjfuzd4wvmyqgt.jpg

glwkxjlez3pIzhytosgbmupy.jpg

z4atlfgh26n58dvy0xrjcw3a.jpg

lnudzvfymekkczxr8e5apsmt.jpg

xnsgznykd1mv7rhrfe9gsqzj.jpg

jjzvziymatdwsds3ln9lqprg.jpg

g9yufdlycoq7qunprmc3ezf1.jpg

fnwppuzvqna2es86qtzxukbl.jpg

9x8vhpw3glh0je5xdfyb4c1k.jpg

ja6cvofegvsqfn27lhojrnip.jpg

b83lvxgqe7rzlrd0dowphm2k.jpg

yfnqalpz8trwugncsqhkfy61.jpg

x0htqjIxe1nk5u4jerp9qik3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.