ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN ‘FİTRE VER’ VE ‘FİDYE VER’ KAMPANYALARI

ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN ‘FİTRE VER’ VE ‘FİDYE VER’ KAMPANYALARI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan ayında destek olmak amacıyla“Ramazan Ayının Bereketi Her Sofrada Hissedilsin Diye İhtiyaç Sahipleriyle Hayırseverler Arasında Köprü Olmaya Devam Ediyoruz”sloganıyla‘Fitre Ver’ ve‘Fidye Ver’kampanyalarını başlattı.

Büyükşehir Belediyesi, her bayram olduğu gibi yine vatandaşın yanında olmaya ve ihtiyaç sahipleriyle hayırseverler arasında köprü olmaya devam ediyor. Hayırseverler;https://fitrever.ankara.bel.tr/adresi üzerindenihtiyaç sahibi vatandaşların Başkent Kartlarına bağışta bulunabilecek.

 

KAMPANYAYI MANSUR YAVAŞ DUYURDU

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kampanyaları Başkan Mansur Yavaş sosyal medya hesaplarından yaptığı şu paylaşımla duyurdu:

“Ramazan'da da alan el veren eli görmesin istedik. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızla aramızda köprü olacak Fitre Ver kampanyasını başlatıyoruz. Ankara'da kurduğumuz dayanışma ağına katılmak isteyen vatandaşlarımız için:https://fitrever.ankara.bel.tr/“

 

KAMPANYAYA İLK GÜNDEN YOĞUN İLGİ

Hayırseverlerin fitre ve fidyelerinin ihtiyaç sahiplerine eşit olarak dağıtılabilmesi amacıyla tek seferde 5 işlemin yapılabildiği sistemde 30 günlük fidye yardım seçeneği de bulunuyor.

Paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma ruhu ile ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatarak, Ramazan'ı daha huzurlu ve bereketli geçirmelerine katkı sağlamak isteyen, kampanyanın ilk gününden itibaren Türkiye’nin 81 ilinden bağışta bulunmaya başlayan hayırseverler kısa sürede yaklaşık 2 milyon TL destekte bulundu.

Hayırsever vatandaşlar“https://fitrever.ankara.bel.tr/”internet sitesi üzerinden bağışta bulunmaya devam ediyor.

fl5iax1tzctkd7pj4euwuhmo.jpg

gusog3ir5nbacturezhxban1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.