Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Koşusu'nu Jan Bold kazandı

Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Koşusu'nu Jan Bold kazandı

3+ yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olarak koşulan yarış 2200 metre mesafe çim pistte düzenlendi.

2024 yılı Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Koşusu'nu, Hikmet Öylü'nün sahibi olduğu Jan Bold (Marcavelly - Victory / Ultramar) jokeyi Ayhan Kurşun idaresinde kazandı. Mustafa Özsarı yetiştirmesi, Tevfik Bardakçı'nın antrenörlüğünü üstlendiği 4 yaşındaki doru erkek safkan ortaya koyduğu performansla yarış hayatının 7. galibiyetini kaydetmiş oldu.

7 safkanın start aldığı mücadeleyi Raks Star ikincilikle noktalarken, Mister Görkem üçüncü, Azmin Zaferi dördüncü, Cantaloupe da beşinci olarak tamamladı.

Koşunun galibi Jan Bold için bitiriş derecesi 2.20.38 olurken, farklar Baş - 2,5 Boy - 3 Boy - Boyun şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende, kazanan safkanın sahibi adına Mehmet Özcan'a ödülünü Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik verdi.

Törene Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Sadık Öztürk,  Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Soner Başkaya ve Ankara Hipodrom Müdürü Özgür Kaya da katıldı.

 

3kc2szaojlvyvkwpdomt46bg.jpg

tdaynqvnmlskh5cmbxlu1czu.jpg

r8onfs57efvakdtpq63khlth.jpg

p0v1n2vbuqkw3it7o6I4drxs.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.