ANKARA KENT KONSEYİ 22’NCİ SERÇEV ÇOCUK VE GENÇLİK ŞENLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

ANKARA KENT KONSEYİ 22’NCİ SERÇEV ÇOCUK VE GENÇLİK ŞENLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Gençlik Parkı içinde bulunan Ankara Kent Konseyi etkinlik alanında gerçekleştirilen etkinlikte; renkli gösterilerden müzik dinletisine, boyama atölyesinden kadın girişimcilerin yer aldığı stantlara kadar pek çok etkinlik gerçekleştirildi.

Ankara Kent Konseyi veSerabral Palsili Çocuklar Derneği(SERÇEV) iş birliği ile“22. SERÇEV Çocuk ve Gençlik Şenliği”düzenlendi.

7’DEN 70’E BAŞKENTLİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Gençlik Parkı içinde bulunan Ankara Kent Konseyi etkinlik alanında gerçekleştirilen programda; Ankara Kent Orkestrası konseri, Ankara’nın beş beyazı tiyatro gösterisi, kortej yürüyüşü, boyama atölyeleri, el emeği ürünlerin yer aldığı stantlar, yüz ve kum boyama etkinliğine 7’den 70’e Başkentliler yoğun ilgi gösterdi.

AMAÇ: SERABRAL PALSİLİ ÇOCUKLARA YÖNELİK FARKINDALIK OLUŞTURMAK

SERÇEV’in engelliler haftası kapsamındaserabral palsili çocuklara yönelik farkındalık oluşturmak amacıylagerçekleştirdiği şenliğe; Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, sivil toplum AKK bileşenleri, siyasiler, Ufuk Üniversitesi, Bilim Üniversitesi ve TOBB Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra engelli bireyler ile aileleri, kadın girişimciler ile çok sayıda davetli katıldı.

yqxdkiwtjlo4skgtjsd69pnm.jpg

mrywvp4kaxxq5bdjfbyozi1j.jpg

q48qcnnmf9gxyeioorkkhs7d.jpg

dtfl8by4yp2j9x0mztm6exvc.jpg

gj2athuqyspl4bocawvdrz6x.jpg

dvh8pg4jsixxkowr9byolzfy.jpg

9b6t5lmigq8g4xdfrkrkpu0I.jpg

ixfzxcpqgckaImj65s9ehbro.jpg

1pmkbtjdrvcxoazzp3muejry.jpg

f8r7gyelryzwzfgmdv63jh9b.jpg

hznk0taq8owrtjy2pxbcsom9.jpg

40oegftvh2lkasdfdhp8ym5c.jpg

u69hgn8cl3byw1hozztprjne.jpg

sIrzyl0cytasxcebo7mukr8u.jpg

o7vu0yvdjkn8fb1twadq3zcb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.