ANNE ADAYLARI GEBE OKULU İLE BİLİNÇLENDİ

ANNE ADAYLARI GEBE OKULU İLE BİLİNÇLENDİ

Beylikdüzü Belediyesi, Gebe Okulu kapsamında düzenlediği eğitimlerle gebelik, doğum süreci ve lohusalık dönemlerine ilişkin anne adaylarına rehberlik etti. 5 hafta süren eğitimlerde uzman hekimler, gebelik öncesi ve sonrası süreçleri hakkında bilgiler paylaştı.

Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün Medicana International Hastanesi iş birliği ile gerçekleştirdiği Gebe Okulu sona erdi. Beş hafta süren eğitim programında, anne adayları gebelik öncesi ve sonrasındaki süreç hakkında merak ettikleri konularla ilgili uzman hekimlerden bilgi alarak hem bilinçlendi hem de kaygılarından kurtuldu.

Her hafta farklı bir konu ele alındı

Anne adaylarını bilinçlendirerek sürece hazırlamak amacıyla açılan Gebe Okulu’nda uzman hekimlerce; gebelikte annedeki değişiklikler, doğum yapılacak hastanenin seçimi, gebelik ve lohusalık psikolojisi, doğum süreci, yeni doğanın ihtiyaçları ve bakım süreci, gebelik ve doğum sonrası beslenme gibi konularda bilgiler aktarıldı.

ge5v2p6crh31olmqsjgkwiko.jpg

Iqeo0tzasurxj9vcj5umvorh.jpg

s1mpjgq6sa80pk3fcuwcznbf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.