ARAMA KURTARMA EKİPLERİ DEPREM BÖLGESİNDE

ARAMA KURTARMA EKİPLERİ DEPREM BÖLGESİNDE

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen depremlerin ardından harekete geçen Beylikdüzü Belediyesi Nefes Arama-Kurtarma ekibi enkaz altında kalan çok sayıda kişiyi kurtardı. Hatay-İskenderun’da yapılan çalışmaların titizlikle sürdüğünü dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Umutla, inançla ve çabayla bir mucize daha gerçekleşti. Kalbimiz sizinle. İyi haberlerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.    

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve çevre illerde de yıkımlara yol açan depremlerin ardından teyakkuza geçen Beylikdüzü Belediyesi Nefes Arama-Kurtarma ekibi enkaz altında kalan çok sayıda kişiyi kurtardı. Hatay-İskenderun’da yapılan çalışmalar sonucu kurtarılan kişiler tedavileri yapılmak üzere sağlık ekiplerine teslim edildi. Arama kurtarma ekiplerinin çalışmalarını titizlikle sürdürdüğünü dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Umutla, inançla ve çabayla bir mucize daha gerçekleşti. Beylikdüzü’nden yola çıkan arama kurtarma ekibimiz Hatay’da bir vatandaşlarımızı enkazdan kurtarmayı başardı. Kalbimiz sizinle. İyi haberlerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.         

İş makineleri bölgeye sevk edildi

Öte yandan depremin olduğu andan itibaren yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi deprem bölgesine gönderdiği çadır ve temel ihtiyaç malzemelerinin yanı sıra arama-kurtarma çalışmalarına destek olmak için çok sayıda aracı bölgeye sevk etti. Aralarında minibüs, kamyon, otomobil, kamyonet,  lowbet, ekskavatör, beko loder ve vincinde bulunduğu araçlar bölgeye hareket etti.

adi2lkvnbehgr4gupyko1xwc.jpg

tdm9gwt2bec1sgf4d73b5mwr.jpg

Ip0n5ftzrfezylcir86sxj9q.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.