ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı Başlıyor!

ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı Başlıyor!

ArtContact İstanbul 2. Çağdaş Sanat Fuarı, 26-29 Mayıs tarihleri arasında Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek…

Bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek olan ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı, 26-29 Mayıs tarihleri arasında Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek. Fuara İstanbul'un yanı sıra Ankara, İzmir, Bursa ve çeşitli illerden galeriler katılım gösterecek. Yüzden fazla galeri, müze ve üniversitenin stant açacağı fuarda, binden fazla sanatçının 4 bine yakın eseri ziyaretçilerle buluşacak.

Belediyemiz de 3’ü graffiti sanatçısı toplam 27 sanatçıyla "ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı"nda yer alacak. Graffiti sanatçıları, fuar süresince belediyemiz tarafından kurulan duvarda performans sergileyecek. Sanatçılar, son dönemde dünyayı etkisi altına alan çatışmalara karşın sanatın barışçıl yanını duvarlara aktaracak. Sanatseverler belediyemize ait alanı Stant A30’da ziyaret edebilir.

Rusya, Kore, İspanya, Azerbaycan, İran, Kırgızistan'dan galeriler fuarda yerini alırken Türkiye'deki galeriler aracılığıyla 30 farklı ülkeden sanatçıların eserleri de görücüye çıkacak. Resim, heykel, seramik, video, performans, dijital art gibi farklı sanat alanlarını barındıran fuar süresince söyleşiler gerçekleştirilecek. Müzik dinletileri ve atölye çalışmalarının yanı sıra belediyemizin kuracağı bir duvar, grafiti sanatçıları tarafından boyanacak ve ortaya çıkacak çalışma daha sonra Beşiktaş'taki parklarda sergilenecek.

Tarih: 26-29 Mayıs 2022
Yer: Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi
Adres: Aksaray Mah. Kennedy Cad. No: 11/1 Yenikapı Etkinlik Alanı, Fatih - İstanbul

Fuara giriş ücretlidir.
(Öğrenci: 25TL Tam: 50TL)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.