ASFALTLAR YENİLENİYOR

ASFALTLAR YENİLENİYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri tarafından, Harem Göztepe arasında başlatılan asfalt kaplama çalışması tamamlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri tarafından, Harem Göztepe arasında başlatılan asfalt kaplama çalışması tamamlandı. Yaklaşık 7 kilometrelik yol ağında 46 bin ton asfalt kullanıldı.

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’na bağlı Avrupa ve Anadolu Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürlükleri, asfalt yollarda meydana gelen sorunları çözmek için mayıs ayında şehrin her iki yakasında asfalt kaplama ve yol bakım onarımı çalışmalarına başlamıştı.

Bu kapsamda diğer bölgelerdeki çalışmalar gibi yapımına başlanan Harem Göztepe arası asfalt kaplama çalışması tamamlandı. Yaklaşık 7 kilometrelik alanda yapılan çalışmalarda toplam 46 bin ton asfalt kullanıldı.

İstanbul genelindeki 4 bin kilometre uzunluğundaki ana ulaşım yollarının rehabilitasyon çalışmalarında, İstanbul halkına daha iyi hizmet için teknolojinin tüm imkanları kullanılıyor. Böylece, araç sürüş konforunu artırmak ve yaşanan trafik yoğunluğunu hafifletmek amaçlanıyor.


Kaynak: istanbulajansi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.