Aşgana 25 Ev Yemekleri; "Temiz, Leziz, Hesaplı"

Aşgana 25 Ev Yemekleri; "Temiz, Leziz, Hesaplı"

Çalışanlar öğle arasında biraz rahatlamak, kaliteli ve ferah bir mekânda vakit geçirmek ve farklı tatlara ulaşabilmek, öğrenciler ise uygun fiyatlı

Çalışanlar öğle arasında biraz rahatlamak, kaliteli ve ferah bir mekânda vakit geçirmek ve farklı tatlara ulaşabilmek, öğrenciler ise uygun fiyatlı atıştırmalıklar  bulabilecekleri restoranlar arar. Öğle saatlerinde sabahın mahmurluğu, sakinliği yok olur ve tatlı bir telaş alır herkesi; Ne yesek? Nerede yesek? Fiyatlar nasıl? Ev yemeği var mı? gibi birçok soru döner durur kafamızda. Birçoğumuz her gün aynı mekana gitmek istemez, farklı tatlar denemeyi tercih ederiz. Haberin Nabzı Gazetesi olarak sizin için bu araştırmayı biz yaptık ve hoşlanacağınız bir alternatif bulduk.

Kağıthane'nin merkezinde Aşgana 25 Ev Yemekleri' ni ekip olarak ziyaret ettiğimizde güler yüzlü personelleri ile karşılaştık. Self servis olması ve tercih edeceğiniz yemeğin fiyatının yemeğin yanında yazılması, bütçenize ve ağız tadınıza uygun yemeği hızlıca seçip almanıza olanak veriyor.  Aşgana 25 Ev Yemekleri uygun fiyatlarıyla  hesaplı ve kaliteli bir şekilde karnınızı doyurabileceğiniz bir esnaf lokantası olarak ön plana çıkıyor.

Aşgana 25 Ev Yemekleri işletmecisi Erdinç Tağaç;" İster esnaf olun, ister işveren, ister öğrenci, ister öğretmen, ister işçi, isterseniz memur; sağlıklı beslenmek herkesin temel hakkıdır. Aşgana 25 Ev Yemekleri lokantasında  sağlıklı, kimyasal katkılar ve tatlandırıcılar olmaksızın hazırlanan leziz  yemeğinizi gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz. Türk Mutfağının en lezzetli örneklerini evinizdeki güveni ve lezzeti  aratmayacak şekilde sizlere sunuyoruz. Daima taze ve sağlıklı ürünler kullanıyor, bugünün yemeğini yarına bırakmıyoruz. Sabah kahvaltısı, sulu yemek çeşitleri, pilavlar,  tatlı çeşitleri, salatalar ve diğer çeşitlerimizle Kağıthane halkının damak tadına hitap ediyor ve bütçesine uygun bir menü yapıyoruz . Özellikle kuru fasulye, pilav, tavuk yemekleri, köfte, salata, çorba çeşitleri ile Kağıthane'lilerin vazgeçilmeyecek mekanları arasında ilk sırada yer alacağımıza inanıyoruz.  80 ile 100 kişi kapasiteli oturma alanımız ile tüm organizasyonlarınız için size özel menülerimiz ile hizmetinizdeyiz" dedi.

Aşgana25 Ev Yemekleri'ne; Merkez Mahallesi Çobançeşme Caddesi No: 10/ A Kağıthane Adresinden ve 0212 294 42 37 , 0552 294 42 37 numaralı hatlardan ulaşabilirsiniz

sonasgakirmizi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.