Asi Saçları Dizginleyen Kerastase Discipline

Asi Saçları Dizginleyen Kerastase Discipline

Kerastase şampuanlar, saç banyosu çeşitleri, serumlar, saç bakım spreyleri, maskeler, kremler başta olmak üzere saçın çeşitli alanlarda ihtiyacı olan her alanında sorunlara çözüm oluyor

. Kerastase, sadece saçın aldığı hasarlardan sonra onarıcı işlem görmekle kalmaz. Saçı alabilecek her türlü hasara karşı da korumaya alır. Mevsim değişiklikleri sebebi ile oluşabilecek saç sorunlarına da önceden çözüm üretmektedir. Kış mevsiminin aşırı soğuk havası ile saç yapısının zedelenmesine karşı koruyucu kalkan oluşturan ince film yapısı ile telleri korumasının yanı sıra ayrıca Kerastase yaz serisi ile de saç telleri maruz kalacağı sıcak havadan ve direkt temas edilecek UV ışınlarına karşı korunmaktadır.

Kerastase Discipline, özellikle şekil almayan saçlar için idealdir. Şekle girmeyen bukleler, dalgalı saçlar, esnekliğini kaybetmiş kıvırcık saçlar, nem seviyesini kaybetmiş saç telleri başta olmak üzere disiplin altına alınamayan her saç tipini dizginleyen , şampuan ve bakım kremleri ile ihtiyaçlara karşılık vermektedir. Saç yüzeyini pürüzsüzleştirerek, ipeksi bir dokunuş kazandıran bakım maskeleri bukleleri belirginleştirmek için formüle edilmiştir. Saç telleri arasında şekil ve kıvrılma uyumu sağlayan Kerastase Discipline formülü, kıvrım noktalarını güçlendirmektedir. Saçın her telini tek tek onaran ve disiplin altına alan serinin şampuan ürünü, tellerin yüzeyindeki parlaklık ve güçlülük veren maddeleri aktif eder. İçeriğinde bulunan morfokeratin sayesinde düzenli kullanım ile saç onarılır ve hafifletilerek kıvrımlarda hareket özgürlüğü sağlanır. Sülfat içermeyen şampuan ile saç banyosu daha keyifli hale gelir. Boyalı saçlar için ve doğal saçlar için uygun özelliklere sahip olan Kerastase Discipline, saçın kabarmasının da önüne geçer. Isı ile aktivite olan bakım ürünleri saça profesyonel bir destek sağlar.

 

Kerastase Chronologiste Saçlara Kaybettiği Canlılığı Kazandırır

Kerastase Chronologiste, saçlara kaybettiği canlılığı kazandırır. Şampuan, bakım kremi, maske, saç bakım yağı ve ikisi bir arada saç parfümü-bakım yağı çeşitleri ile saç köklerinde ve saç gövdesinde canlılık sağlıyor. Tüm saç tipleri için canlandırıcı etki sağlayan , etkili bir temizlik ve arınma hissi verir. Saç derisinde biriken ölü deri ve kiri arındırarak saç köklerinin nefes almasına yardımcı olur. Güneş ışınlarının yıpratıcı etkilerine karşı saçı koruma altına alan Kerastase Chronologiste şampuanları, saçı ağırlaştırmaz. Hafif yapısı ile saç tellerini yumuşatan, yumuşak dokulu saçlar oluşturan ürünler içerik bakımından; kamelya, amla, argan, mısır yağlarına sahiptir. Şampuan içeriğindeki abyssine, pasifik okyanusunda bulunan volkanik faylardan elde edilen üstün moleküllere sahiptir. Bu moleküllerin sağladığı avantaj ile saçları derinlemesine beslerken kadifemsi his de oluşturmaktadır. Kerastase Chronologiste bakım yağı parfümü ise saçlardaki son dokunuş adımıdır. Hafif aroması ile uzun süre saç tellerinde kalıcı koku sağlar. Saç parfümü olarak formüle edilmiş ürün ayrıca saç için hafif yağlı bir bakım da yapmaktadır.

Kerastase Serisinin Diğer Kuvvetlendiricisi Resistance

Kerastaseserisinin diğer kuvvetlendiricisi ise Resistance seçeneğidir. , saç bakım kremi, saç serumu, saç banyosu, saç maskesi, şampuan öncesi koruyucu bakım, koruyucu hacim spreyi, yapılandırıcı süt, kuvvet banyosu, hacim veren pudra ile saçların ihtiyacı olan bakımı sağlıyor. Kerastase Resistance, profesyonel bir bakım için ihtiyacınız olanı sunuyor. Aşırı işlem görmüş saçlar için yapılandırılan bakım maskeleri sayesinde saç üzerinde koruyucu ve onarıcı bir tabaka oluşur. Bu tabaka sayesinde saçın kaybettiği elastikiyet yeniden kazanılırken, saç ısılı işlemlere karşı da koruma altına alınmaktadır. KerastaseResistance serumlarında ise saç fön öncesi ve sonrası aşamaya hazırlanarak, ışıltılı ve göz dolduran saçlar için son adımdır.

Bütün Kerastase ürünleri için adresini ziyaret edebilirsiniz. Site üzerinden %100 orijinal ürün siparişi verebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.