Âşık Veysel Mahallesi’ndeki Atıl Alan Yürüyüş Yoluna Dönüştürüldü

Âşık Veysel Mahallesi’ndeki Atıl Alan Yürüyüş Yoluna Dönüştürüldü

Vatandaşların rahatça nefes alacakları yeşilalanlara her gün bir yenisini ekleyen Esenyurt Belediyesi, bir alanı dahadönüştürdü. Âşık Veysel Mahallesi Talatpaşa Caddesi üzerinde atıl halde bulunanalan değerlendirilerek vatandaşların keyifli vakit geçirebileceği bir yürüyüşyolu haline getirildi.

Esenyurt Belediyesi, ilçe genelindeki çevredüzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Âşık Veysel Mahallesi TalatpaşaCaddesi üzerinde bulunan ve güvenlik sorunlarının yaşandığı alan dönüştürülerekyürüyüş yolu haline getirildi. 670 metre boyunca devam eden yürüyüş yolu, vatandaşlaraferah bir ortamda yürüyüş yapma ve dinlenme imkânı sunuyor.

“GüvenlikProblemlerini Ortadan Kaldırdık”

Âşık Veysel Mahallesi’ndeki atıl alanı yürüyüşyoluna dönüştürdüklerini söyleyen Esenyurt Belediyesi Park ve BahçelerMüdürlüğü personeli Deniz Karakoç, “Âşık Veysel Mahallesi Talatpaşa Caddesi’ndebulunan 5 bin 450 metrekarelik yürüyüş yolumuzu tamamladık. Yürüyüş yolumuztoplamda 670 metre. Bu yürüyüş yolunu yapmamızın amacı, atıl halde bulunan bualanda güvenlik problemlerinin yaşanmasıydı. Biz de alanın etrafını açtık vegüvenlik sorununu ortadan kaldıracak bir yürüyüş yolu tasarladık” dedi.

“AğaçlarınArasında Güzel Bir Yer”

Yaşadığı mahalleye yürüyüş yolukazandırılmasından memnuniyet duyduğunu belirten Destegül Mutlu, “Burası dahaöncesinde etrafının kapalı olması dolayısıyla çöplerin çok biriktiği, müdahaleedilemeyen bir alandı. Etrafının açık olması, daha güvenilir bir hale gelmesinisağladı. Geçiş alanı için ağaçların arasında güzel bir yer” diye konuştu.

 

yed5ko6093rqzxvafgw2vxab.jpg

Ifkg3vm12n8gdirx9bytpwos.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.