ASKİ, 145 Yeni Araç Ve İş Makinesini Filosuna Dahil Etti

ASKİ, 145 Yeni Araç Ve İş Makinesini Filosuna Dahil Etti

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın göreve seçilmesinin ardından 145yeni araç ve iş makinesini satın alma yöntemiyle bünyesine dahil eden AdanaBüyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) her geçen gün daha dagüçleniyor. Büyükşehir’e alınan kamyon ve otobüslerle birlikte, AdanaBüyükşehir Belediyesi’nin araç ve iş makinesi filosu halka hizmet için büyüyor.

TASARRUFHALKA HİZMETE DÖNÜŞÜYOR

Adana’nınyaşam standartlarını yükseltecek yeni projeleri hayata geçirmek içinçalışmalarını titizlikle sürdüren ve şehir genelinde tespit edilen tümsorunları ivedilikle çözen ASKİ, çalışmalarında kaynaklarını verimli kullanmayaözen gösteriyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın her zamankamu yararının gözetilmesi konusundaki hassasiyetine uygun olarak yatırımlarınıgerçekleştiren ASKİ, parayı doğru kullanarak yaptığı tasarrufu halka hizmetedönüştürüyor.

ÖNEMLİYATIRIMLAR YAPILIYOR

ASKİbünyesine 2019 yılından bu yana toplam 145 adet araç ve iş makinesi satınalındı. Kiralama bedeli yüksek olan ve satın alma yöntemiyle maliyeti kısa süreiçerisinde amorti eden makinelerden elde edilen tasarruf bedeli ile kentgenelinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu yatırımları yapıldı.

Bugünekadar toplam 2019 kilometre içme suyu hattı inşa eden ASKİ, şehrin dört biryanına sağlıklı ve kaliteli su ulaşmasını sağladı. Altyapı yatırımlarıkapsamında ise toplam 320 kilometre kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşenerekAdanalıların hizmetine sunuldu.

jnx3mdt1lf9dz4qkcnpeqrz8.jpg

6v0hsaqu1fyptzudlvo3w2ay.jpg

nfj2b4lgjzphx8ewI1poasvz.jpg

ebafzpjordh5n3z7d0v9vxxu.jpg

lzmkupsedxx92j1hknlbwti4.jpg

kxf6ttnymhudbgrlebgse53d.jpg

cel4dioI7kj1ztwbgr6vmqhs.jpg

dejdf2sapgmuvzhxeiwrrob9.jpg

js4u2jxvedzui9fmrh7cdzko.jpg

fniIrv1dlkudlezu0aqx6sj5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.