ASKİ Sel Felaketinin Ardından Şanlıurfalıların Yardımına Koştu

ASKİ Sel Felaketinin Ardından Şanlıurfalıların Yardımına Koştu

 

Başkan ZeydanKaralar, “Felaketlerin yaralarını dayanışmayı sürdürerek sarıyoruz.”

 

Adana Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat’ta yaşanan depremlerinardından bir yandan Adana’da meydana gelen yıkımın yarattığı sorunlarıazaltmaya çalışırken, bir yandan da depremin daha ağır tahribat yarattığışehirlere destek için yoğun çaba harcıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(ASKİ) Genel Müdürlüğü, yaşanan deprem felaketinde oluşan yaraları sarmak içinçalışırken, şimdi de sel nedeniyle büyük zarar gören Şanlıurfa’nın yardımınakoştu.

ASKİ, Şanlıurfa’da şiddetli sağanak yağış sonrası meydanagelen sel nedeniyle oluşan yaraları sarmak için harekete geçerek bölgeyeyardıma gitti. İş makineleri, ekipmanları ve kendi personeli ile sahada hizmetveren ASKİ, yaşanan felaketin sorunların ortadan kaldırılması için çalışıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat’ta yaşanan depremlerinardından Adana’daki çalışmaların yanı sıra afetten büyük zarar alan Hatay veAdıyaman’a da destekte bulunmuş, halkın ihtiyaçlarını karşılamak için ekip,ekipman ve malzeme yardımı yapmıştı.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ, hem arama-kurtarmaçalışmalarına katıldı hem de ihtiyaç duyulan noktalarda altyapı eksikliklerinigiderdi. Adıyaman Gölbaşı ilçesinde su iletimini gerçekleştirmek için yapılaniçme suyu hattı çalışmasının ardından mevcut hatların kontrolü de sağlandı.ASKİ, sadece Adana’da değil; üst üste meydana gelen afetlerden zarar görendiğer illere de yardım götürmeye devam edecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ, Adana BüyükşehirBelediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, “Yaralarımızı dayanışmayla, omuz omuzaçalışarak saracağız, iyileştireceğiz” mesajından hareketle yoğun şekildesürdürüyor.

 

 

dsjuzrikptlzqdepyhnfwx43.jpg

yrcpawm6vsxoihmle5htufnl.jpg

ihvto7wel2rc9kgoswtx03cr.jpg

eubqvt5umzb0wlacslrz6k3g.jpg

dwvewgoxn0vxy4Ia5rbudcli.jpg

ptgItud2oce0w9cao63nv8lz.jpg

wmqyuq7plIgxc8hzozofkb56.jpg

vrn5uhm9fj1dozgrbxip2cos.jpg

hf9usvlpjI4ay0dg1nkcdicq.jpg

sm1u9cvqnyxg3er0agra4mzq.jpg

5x3galod1umnqovctke2ycbt.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.