At’la Terapi Merkezlerimizde Dünya Engelliler Günü’ne özel etkinlikler yapıldı

At’la Terapi Merkezlerimizde Dünya Engelliler Günü’ne özel etkinlikler yapıldı

 İZMİR

30 Kasım itibarıyla hafta boyunca İzmir At’la Terapi Merkezi’nde seans hizmeti alan tüm engelli bireyler ile “Atlarla İzim Kalsın” konulu boyama etkinliği gerçekleştirildi ve katılımcılara hediyeler takdim edildi.

Ayrıca 2 Aralık Cuma günü İzmir Demokrasi Üniversitesi işbirliği ile At’la Terapi Semineri düzenlendi. Seminere, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, İzmir Hipodrom Müdürü Cenk İşkara, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reyhan İrkilata, Sağlık Bilimleri Fakültesi Enstitü Müdürü Prof. Dr. Fatma Çelik Kayapınar, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ferruh Taşpınar, Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Betül Taşpınar, Dr. Öğretim Üyesi Yağmur Tuğral, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Gülmez ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü öğrencileri katılımda bulundu.

Rektör Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper ve İzmir Hipodrom Müdürü Cenk İşkara’nın açılış konuşmalarıyla başlayan program, At’la Terapi Merkezi Eğitmeni Uzman Fizyoterapist Ayşe Akkuş’un At’la Terapi konulu sunumuyla devam etti. Daha sonra etkinlik At’la Terapi Merkezi ziyaretiyle sona erdi.

 

 ADANA

 

 

atxhvwbqhxcl3k1oiyg7y6pr.jpg

pn9vomabd7jrgv3Idlhekpl8.jpg

ud3zpe4sktyapzcx8kfdbna5.jpg

o8efnm4zc1tpshwkrpgcwsxl.jpg

qpvk73hyfmabp5zzatrwsnqu.jpg

ydnsik0pfse7xtrhbujrvl12.jpg

5jI4sntal6yuw2iczqfxn0h8.jpg

9vo6zytvnekl5cjbb1mxy8n4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.