ATAŞEHİR 3. KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

ATAŞEHİR 3. KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

Ataşehir Belediyesi, Yayıncılar Kooperatifi (Yaykoop) ve Ataşehir Kent Konseyi tarafından düzenlenen “Ataşehir 3. Kitap Günleri” 10 Eylül’de Erdal Eren Kültür Merkezi bahçesinde okurlarla buluşuyor.

Ataşehir Belediyesi, Yayıncılar Kooperatifi (Yaykoop) ve Ataşehir Kent Konseyi tarafından düzenlenen “Ataşehir 3. Kitap Günleri” 10 Eylül’de Erdal Eren Kültür Merkezi bahçesinde okurlarla buluşuyor. 25 Eylül’e kadar sürecek olan “Kitap Günleri”nde yayınevleri, yazarlar, şairler ve kitapseverler bir araya gelecek.

Ataşehir Belediyesi yaz boyunca sürdürdüğü “Parkta Hayat Var” etkinliklerine, “Kitap Günleri” ile devam ediyor. 

15 gün boyunca Erdal Eren Kültür Merkezi bahçesinde devam edecek Kitap Günleri’ni 15.00-23.00 saatleri arasında gezmek mümkün olacak. Etkinliğe, 50’den fazla yayınevi, 25 yazar, şair ve müzisyen katılacak. Kitap günleri süresince söyleşiler, paneller, şiir dinletileri ve atölyeler yapılacak.

“Ataşehir 3. Kitap Günleri”ne katılacak yazar ve şairler arasında Adnan Özyalçıner, İnci Aral, Buket Uzuner, Işık Öğütçü, Barışİnce, Fuat Sevimay, Filiz Aygündüz, Güney Özkılınç, Gülşah Elikbank, Seray Şahinler, Orhan Bahtiyar, Gamze Arslan, Mehmet Fırat Pürselim, İbrahim Karaca, Musa Ağacık, B. Sadık Albayrak, ve Agâh Aydın yer alıyor.

Kitap günlerinde müzik yazarı Murat Meriç, halk müziği sanatçısı Sadık Gürbüz ile “Ruhi Su İzi” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirecek. 

"Ataşehir 3. Kitap Günleri"nde çocuklar da unutulmadı. Hafize Güner Çınar, Erdem Seçmen, Olcay Geridönmez, Suzan Geridönmez, Özge Doğar ve Özge Özdemir çocuklar için birbirinden eğlenceli atölyeler düzenleyecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.