ATAŞEHİR BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

ATAŞEHİR BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

Ataşehir Belediyesi, yurttaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için araç filosunun genişletmeye devam ediyor.

Ataşehir Belediyesi, yurttaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için araç filosunun genişletmeye devam ediyor.

İlçede yapılacak hizmetler için filosuna toplam 139 yeni araç dahil eden Ataşehir Belediyesi, filosunu daha da büyüttü.

35 adet sedan tipi Fiat Egea ve Ford Focus marka hizmet aracı, 25 adet van tipi hizmet aracı, 5 adet minibüs, 3 adet hayvan nakil aracı, 28 adet kamyonet, 1 adet frigo kasa panelvan ve 42 adet belediye hizmet aracı Ataşehir Belediyesinin filosuna dahil edildi.

"Ataşehir Belediyesi olaraktan 139 aracı hizmete sunduk"

Hizmete sunulan yeni araçlar hakkında bilgi veren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “İlçemizde vatandaşlarımızın ayrı ayrı ihtiyaçları oluyor. Ataşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın bu ihtiyaçlarını karşılamak için her türlü donanıma sahip olmamız gerekir. Bu amaçla araç filomuzu daha da güçlendirerek bugüne kadar olduğu gibi yarın da daha güçlü bir şekilde hizmet vereceğiz. Filomuza eklediğimiz bu araçların en önemli yanı ise Ataşehir Belediyesi’ne ait olmalarıdır. Kendi öz kaynaklarımızla yurttaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Kaynaklarımızı daha etkili ve verimli kullanmak amacıyla daha önce kiralayarak kullandığımız araçlar yerine 139 araç alımı yaptık. Aldığımız araçlar Ataşehirimize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

 

nsjpwdblqz3t58zo0mekonxc.jpg

yfgu8jxeatbdooxsprwql37m.jpg

jdnbxkq6ndhs0sv1ktrvbefc.jpg

t8dps3cxwnmvdl9tbeqkpzfx.jpg

h21mdtz4q7yfpa39tuvhpble.jpg

k124o7rhpvdIprjtmavcn3ge.jpg

xfbdty7woakrsoqcn5vl2hmk.jpg

ef0gth1olcmbdjxsn9zq4ygt.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.