ATAŞEHİR BELEDİYESİ, “ATAŞEHİR SENİN” PROJESİYLE VATANDAŞLARI DİNLİYOR

ATAŞEHİR BELEDİYESİ, “ATAŞEHİR SENİN” PROJESİYLE VATANDAŞLARI DİNLİYOR

Ataşehir’in daha katılımcı bir şekilde yönetilmesi ve hayata geçirilecek projelerle ilgili vatandaşların görüşlerinin alınabilmesi için Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Ataşehir Senin” projesi, online anket çalışmasının ardından mahalle toplantılarıyla devam ediyor.

“Ataşehir Senin” projesiyle mahalle sakinlerinin yerel yönetimde daha etkin bir rol almalarını hedefleyen Ataşehir Belediyesi, proje kapsamında yapılan online anket çalışmasının ardından, tüm mahalleleri içeren yedi toplantı hazırladı.

Belediye Yetkilileri İle Doğrudan İletişim Sağlanıyor

Mahalle sakinlerinin fikirlerini doğrudan yetkililere iletebilecekleri toplantılar yoğun katılımla gerçekleşirken, toplantılara katılan vatandaşlar, mahallelerini ilgilendiren konularda önerilerini sunup, belediye yetkilileri ile doğrudan iletişim halinde olarak görüşlerini belirtme fırsatı buluyorlar.

“Ataşehir Senin” projesiyle, Ataşehir’deki vatandaşların seslerini duyurabilmeleri ve belediye ile iş birliği içinde çözümler üretebilmeleri hedefleniyor.

“Ataşehir İçin Ortak Çözümler Üretiyoruz”

Bugüne kadar gerçekleşen tüm toplantılara katılarak vatandaşların önerini ve taleplerini dinleyen Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel,  katılımcı bir yönetim anlayışı benimsediklerini ifade ederek, “Ataşehir Senin” projesiyle vatandaşların görüşlerini alarak, daha yaşanabilir bir Ataşehir için ortak çözümler üretmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Başkan Onursal Adıgüzel; “Ataşehir Senin’ mottosuyla yola çıktığımız ve 5 yıllık stratejik planlarımızı vatandaşlarımızın katkılarıyla şekillendireceğimiz toplantılarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Ataşehir’i hep birlikte, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla yöneteceğiz” açıklamasında bulundu.

Proje kapsamında; “Aşık Veysel – Mustafa Kemal”, “Barbaros – Yenisahra”, “Atatürk - Yenişehir”, “Küçükbakkalköy – İçerenköy”, “Kayışdağı – İnönü” ve “Mevlana – Mimar Sinan – Yeni Çamlıca – Ferhatpaşa” mahallelerinin toplantıları gerçekleşti.  

“Ataşehir Senin” projesi kapsamında yapılan buluşmalar, 10 Haziran Pazartesi günü de “Örnek - Esatpaşa - Fetih” mahallelerine yönelik düzenlenen toplantıyla devam edecek.

 

wcmsewp56fzcetxr7pai0xjh.jpg

oamgwt9znldj7kxv1yukdcrp.jpg

ywhpklpcqalbqi2secuyg9I8.jpg

lbcnmamfxq1Ibj2gpnl8zg6w.jpg

zfxwnmbxkag60y92rg7ea4vu.jpg

7nalwjrrzggpq6bmIxfhobav.jpg

eoqnnbvx7ytwei16cafzlrmj.jpg

3nyqufxhpbtjbxqjg0t6ad97.jpg

4dige8hy9treajhxkoIsampc.jpg

vuz8m0gnav45rgljwxutc6qI.jpg

slxkcopyzdhadpvImbsqby9z.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.