ATAŞEHİR BELEDİYESİ BAHRİ BEHÇET YILDIZ GÜNDÜZ BAKIMEVİ AÇILDI

ATAŞEHİR BELEDİYESİ BAHRİ BEHÇET YILDIZ GÜNDÜZ BAKIMEVİ AÇILDI

Ataşehir Belediyesi Bahri Behçet Yıldız Gündüz Bakımevi, hizmete açıldı.

Ataşehir Belediyesi Bahri Behçet Yıldız Gündüz Bakımevi, hizmete açıldı. Bakımevinde Ataşehirli miniklerin bilişsel, duygusal, psiko-motor gelişimlerinin desteklenmesi, farklı eğitim yöntemleri kullanılarak yaratıcılıklarının ve yeteneklerinin ortaya çıkarılması amaçlanıyor.

Ataşehir Belediyesi Bahri Behçet Yıldız Gündüz Bakımevi,  3-5 yaş grubu çocuklara serbest hareket etme olanağı sağlayan dış oyun mekanları, sezgi ve becerilerini geliştirecek resim, müzik, dans gibi hobi alanları, temiz ve hijyenik ortamda uyumalarını sağlayacak yatakhanesi ile dikkat çekiyor.

Bakımevi çocukların her türlü ihtiyaçları ve güvenlikleri düşünülerek, milli eğitim bakanlığı müfredatına uygun olarak tasarlandı. Bina ,yerden ısıtma, enerji tasarruflu aydınlatma sistemleri ve doğal içerikli zemin kaplamalarla donatılarak çocukların kullanımına hazır hale getirildi.

“ONLAR BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ”

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de hizmet vermeye başlayan Bahri Behçet Yıldız Gündüz Bakımevi ile ilgili olarak, “İlçemizde çocuklarımızın okul öncesi eğitimi için faaliyete geçirdiğimiz kreşimizde tek gayemiz minik yavrularımızın en iyi şartlarda eğitim alarak hayata adım atmalarını sağlamak. Kıymetli Ataşehirli ailelerimizin gözü arkada kalmasın çünkü onlar bizim de göz bebeğimiz. Bizler geleceğimiz olan çocuklarımızın en temel eğitimi alacakları kreşlerimizin sayısını artırmaya devam edeceğiz. Kreşimizin hayata geçmesinde emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.