ATAŞEHİR BELEDİYESİ KENT ORKESTRASI'NDAN ÖZEL KONSER: NAZIM’A ŞARKILAR

ATAŞEHİR BELEDİYESİ KENT ORKESTRASI'NDAN ÖZEL KONSER: NAZIM’A ŞARKILAR

Ataşehir Belediyesi Kent Orkestrası, Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Nazım Hikmet'in anısına, 61. ölüm yıl dönümünde onun eserlerine yer verecekleri özel bir konser düzenliyor.

3 Haziran 1963'te hayata gözlerini yuman dünyaca ünlü şair Nazım Hikmet’in şiirlerine ve yazılarına dayanan şarkılardan oluşan konser, sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Nazım Hikmet'in eserlerinin gücünü ve etkisini müzikle birleştirerek dinleyicilere eşsiz bir dinleti sunacak olan bu özel etkinlik, İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi Şener Şen Sahnesi’nde gerçekleşecek.

“Nazım’a Şarkılar” adlı konser, 3 Haziran Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak ve biletli/ücretsiz olarak vatandaşlara sunulacak. Nazım Hikmet sevenleri, konsere katılmak için biletlerini, İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi gişesi ya da Kültür sanat web sitesi (https://kultursanat.atasehir.bel.tr/) üzerinden temin edebilirler. Online bilet sistemi 31 Mayıs Cuma günü, saat 12:00’de aktif olacak.

8mvcu6pbl1zfxnvegjhqaoyr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.