Ataşehir Belediyesi Kız Öğrenci Konuk Evi’nde mezuniyet gururu

Ataşehir Belediyesi Kız Öğrenci Konuk Evi’nde mezuniyet gururu

Haydarpaşa Folklor Eğitim Merkezi (HAYFEM) bu yıl altıncısını düzenlediği uluslararası folklor festivali Hayfemfest, 20-22 Haziran’da m..

Haydarpaşa Folklor Eğitim Merkezi (HAYFEM) bu yıl altıncısını düzenlediği uluslararası folklor festivali Hayfemfest, 20-22 Haziran’da meraklılarına dans ve müzik şöleni sunacak.

Ataşehir Belediyesi’nin de proje ortağı olduğu festival dans, müzik ve rengarenk kostümleriyle dünyanın farklı coğrafyalarından kültürleri İstanbul’da buluşturacak.

Festival öncesi Ataşehir Belediyesi’ni ziyaret eden misafir ülke topluluklarına Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman tarafından Çanakkale Zaferi’ni anlatan özel bir kitap hediye edildi.

İlk gösteri 20 Haziran Perşembe günü Göztepe Özgürlük Parkı’nda gerçekleşti. Ekipler öncesinde kostüm ve enstrümanlarıyla parkta yürüdüler.

22 Haziran Cumartesi günü ise saat 20.00’da Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde izleyicilere muhteşem görsel şölen sunulacak.

Festivalde Türk halk oyunları ekiplerinin yanı sıra Şili, Ukrayna, Senegal ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen dansçılar ülkelerine ait yöresel danslarını sahneleyecekler.

 


Kaynak: Ataşehir Belediyesi
















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.