ATAŞEHİR BELEDİYESİ’NDE YANGIN TATBİKATI

ATAŞEHİR BELEDİYESİ’NDE YANGIN TATBİKATI

Ataşehir Belediyesi olası yangın felaketlerine hazırlıklı olmak amacıyla hizmet binasında tahliye ve söndürme tatbikatı düzenledi.

Ataşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından İstanbul İtfaiyesi Kadıköy Grup Amirliği ile birlikte ortaklaşa belediye hizmet binası önünde “Yangın Tatbikatı” gerçekleştirdi.

Tatbikat, belediye binasında yangın alarmının çalması ile başladı. Tatbikatın tahliye kısmında; personel ve yurttaşların binayı boşaltma süresi ölçülürken, ayrıca her katta Ataşehir AKOM tarafından eğitim almış arama kurtarma personeli ile daha önce yangın eğitimi almış personel ve zabıta memurları görev aldı. Personelin binayı panik yapmadan boşaltması ve toplanma yerinde buluşması sağlandı.

Söndürme kısmında ise itfaiye personeli tarafından, yangın söndürme tüpü sıkılarak alevlerin oksijen ile bağlantısının nasıl kesileceği belediye çalışanlarına uygulamalı olarak gösterildi. Bu tatbikatla, belediye personeli, bir yangın durumunda nasıl davranmaları gerektiğini, acil bir tahliyenin nasıl yapılacağı ve yangın tüpünün nasıl kullanılacağını deneyimlemiş oldular.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ.

Iyj8nj3lbw7g4zsszcmvfpn5.jpg

meykssljrzpw8t7vInqj59xz.jpg

zm7ng0frldwqdcye5wkjb4p8.jpg

ywk1bbxltymwohqlnt8icx57.jpg

rzl1cttfebhkjamgqosc64xk.jpg

8txdwbzaaqhkuxbhfj19v0od.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.