ATAŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN YIL SONU GÖSTERİLERİ

ATAŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN YIL SONU GÖSTERİLERİ

Ataşehir Belediyesi’nin "Sanat Eğitimini Mahallenize Getiriyoruz" projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda çeşitli branşlarda eğitim alan çocuklar ve yetişkinler yıl sonu gösterileriyle bir yılın sonunda emeklerini taçlandırıyor.

Bu kapsamda ilk olarak Mustafa Saffet Kültür Merkezi Halit Akçatepe Sahnesi’nde; Perküsyon Eğitmeni Alşan Ozan Aslan, Bale-Dans Eğitmeni Ezgi Gökoğlan, Halk Oyunları Eğitmeni Can Kaba ile Dans Eğitmeni Burcu Koçyiğit yönetiminde bütün yıl boyunca çalışan kursiyeler gösterilerini gerçekleştirdi.

Perjküsyon, bale, dans, halk oyunları eğitimi gören kursiyerleri gösterilerinde aileleri de yalnız bırakmadı. Halit Akçatepe Sahnesi’nin tamamen dolduğu etkinlikte gerek sahne alan kursiyerlerin, gerekse onları izlemeye gelen ailelerinin heyecanı dikkat çekti.

Mustafa Saffet Kültür Merkezi ve Cemal Süreya Etkinlik Merkezi’nde 14 Haziran’a kadar sürecek olan yıl sonu gösterilerinde, “Sanat Eğitimini Mahallenize Getiriyoruz” projesi kapsamında eğitim alan çocuk ve yetişkinler,  baleden halk oyunlarına, gitardan kemana, bağlamadan perküsyona kadar çeşitli branşlarda gösteri sunacaklar.

Yıl sonu gösterileri kapsamında, Sedat Sarıgül yönetimindeki Ataşehir Belediyesi MSKM Halk Müziği Topluluğu, Ahmet Yakup Yıldız yönetimindeki Ataşehir Belediyesi Anadolu Halk Müziği Topluluğu, Hulusi Yücebıyık yönetimindeki Ataşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu, Gönül Kahraman yönetimindeki Ataşehir Belediyesi Neşet Ertaş Kültürevi Çok Sesli Kadın Halk Müziği Topluluğu ile Utku Barış Andaç yönetimindeki Ataşehir Belediyesi Gençlik Senfoni Orkestrası da müzikseverlerle buluşacak.

Yetişkin kursiyerlerin yaptığı resimlerden oluşan “Fırçanın Ucundaki Ahenk” adlı sergi 2 Haziran’da Cemal Süreya Sergi Salonu’nda, çocukların yaptığı resimlerden oluşan “Minik Ellerin Sanat Macerası” adlı sergi de 3 Haziran’da Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak. Ataşehir Belediyesi tiyatro toplulukları ile sanat eğitimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren tiyatro kursiyerleri de yıl boyunca çalıştıkları oyunlarla sahnede olacaklar.

d0ztfcn1nysq9I8tllmqrx3r.jpg

a5nrcgwn04sz8I2hlfzstkpe.jpg

dx3kv6co9q1lwpvzrqatkjp4.jpg

ycdklz4nI0w6tojfqqzy2u3a.jpg

o9b1yvgzgxkIfhfhwm6xspkq.jpg

sfiqcInmlbdnxw2spv7yh6tg.jpg

isyogd57bImuwk6bclpenv94.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.