ATAŞEHİR BELEDİYESİ’NİN 2021 YILI FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

ATAŞEHİR BELEDİYESİ’NİN 2021 YILI FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

Ataşehir Belediyesi 2021 Mali Yılı Faaliyet Raporu, Ataşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildi.

Ataşehir Belediyesi 2021 Mali Yılı Faaliyet Raporu, Ataşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildi.

7 Nisan Perşembe günü toplanan Ataşehir Belediye Meclisi’nin Nisan ayı 2. oturumunda; diğer gündem maddeleri ile birlikte Ataşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nün 2021 Mali Yılı Faaliyet Raporuna ilişkin teklifi de görüşüldü.

Faaliyet raporunun kabul edilmesinin ardından bir konuşma yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi şunları söyledi: “Ataşehir’e hizmet yolunda bir yılı daha geride bırakırken en başta bize inanan, güvenen ve desteğiyle güç veren Ataşehir halkına, fedakârca hizmet üreten tüm çalışanlarımıza ve değerli meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizler, 2021 yılında ‘Ataşehirlilerin mutluluğu için çalışıyoruz’ diyerek, durmaksızın hizmet verdik. Bundan sonra da yolumuzu aydınlatacak, ilçemize değer katacak projeler üretmeye devam edeceğiz.”

Oturum esnasında gruplar ve şahıslar adına söz alınarak konuşmalar yapıldı. CHP Grubu adına konuşan İlhami Yılmaz 2021 yılında gerçekleşen projeler hakkında meclisi bilgilendirdi.

AK Parti Grubu adına konuşan Fatih Kayacı, performans programı raporlarındaki hedefler ve hedeflerin gerçekleşme oranlarını hakkında söz aldı.

Meclis 1. Başkan Vekili Kudret Arslan tarafından yönetilen oturumda Ak Parti Grubu’nun 11 “Ret” oyuna karşın CHP Grubu’nun 21 ve İyi Partili üye Oğuz Sarul’unEvet” oylarıyla Ataşehir Belediyesi 2021 Mali Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi.

j1gzcv7iht6lo5moadwk24ut.jpg

qkidzcjzfbqyxvr3s6yhr2ge.jpg

5jmjr7xokxh3I2tvrsn6ameq.jpg

edpl0zazjht6w3wscyjeks4g.jpg

ohpekcmqbw7e24vhjwubdt8x.jpg

t1y0jhyak8tgmgwwvxlnz5d2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.