ATAŞEHİR BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ SUNUYOR

ATAŞEHİR BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ SUNUYOR

Ataşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite tercihi yapacak öğrencilere ücretsiz danışmanlık desteği verecek. Tercih destek hizmeti, Ferhatpaşa Gençlik Merkezi ile Neşet Ertaş Kültürevi’nden 27 Temmuz – 4 Ağustos tarihleri arasında sunulacak.

Ataşehir Belediyesi, üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından Ataşehirli öğrenciler için 27 Temmuz – 4 Ağustos tarihleri arasında “Tercih Danışmanlığı” hizmeti vermeye başlayacak. Tercih danışmanlığı hizmeti, Ferhatpaşa Gençlik Merkezi ve Neşet Ertaş Kültürevi’nde hafta içi 10.00 - 18.00 saatleri arasında sunulacak. Uzman rehber öğretmenler eşliğinde verilecek bu hizmet ile adayların puan, başarı sıralaması ve üniversite kontenjanı gibi kriterlere göre tercihlerini doğru bir şekilde yapabilmelerine destek sağlanacak.

Aldıkları puana göre en doğru tercih listesini oluşturmada destek almak isteyen Ataşehirli adaylar, 26 Temmuz tarihinden itibaren Ataşehir Belediyesi Çağrı Merkezi’nin 0216 570 5000 numarasını arayarak, 1930 (Ferhatpaşa Gençlik Merkezi) - 2256 (Neşet Ertaş Kültürevi) dâhili hatları üzerinden veya online randevu alarak ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetinden yararlanabilecekler.

Randevusu olmayan adaylar, tercih danışmanlığı hizmetinden faydalanamayacak ve adaylar tercih yapmaya bir ebeveyni ile gelebilecekler.

Öğrencilerin geleceklerini en doğru şekilde planlamalarına destek olmayı amaçladıklarını belirten Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Üniversiteli olmak isteyen Ataşehirli öğrencilerimize, tercih döneminde bu hizmet ile destek sağlıyoruz. Bu yıl tercih destek hizmetimizi 27 Temmuz – 4 Ağustos tarihleri arasında sunacağız. Uzman rehber öğretmenlerimiz eşliğinde tüm öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi.

Tercih Tarihleri

27 Temmuz - 4 Ağustos

Yer:

Ferhatpaşa Gençlik Merkezi – Ferhatpaşa Mah. 16. Sok. No: 25

Neşet Ertaş Kültürevi – İçerenköy Mah. Alanaldı Cad. No: 1-3

Online randevu için:  https://l24.im/lxdh1O

 

 

 

indfpucgrtkrq51Izcujqbvo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.