ATAŞEHİR’DE 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

ATAŞEHİR’DE 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

2015 yılından bu yana her 19 Ekim'de ülke çapında kutlanan Muhtarlar Günü, Ataşehir’de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez ve Ataşehirli muhtarların katılımıyla gerçekleşen tören, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Ataşehir Muhtarlar Derneği adına çelengi Mustafa Kemal Mahalle Muhtarı Ali Rıza Saraçoğlu, İnönü Mahalle Muhtarı Songül Ercan Tulunay ve İçerenköy Mahalle Muhtarı Sırma Doğru koydu.

Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından muhtarlar adına Mustafa Kelam Mahalle Muhtarı Ali Rıza Saraçoğlu kürsüye gelerek bir konuşma yaptı. Törene, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Muhtarlık İşleri Müdürü Zeynep Çetinkaya, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, ilçe yöneticileri ile Ataşehirli muhtarlar katıldı.

Sonrasında mahalle muhtarları, günleri dolayısıyla Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez’i ziyaret ettiler. Muhtarların görev yaptıkları yerde devleti temsil ettiklerini, halk ile devlet arasında köprü olduğunu ifade eden Orhan Çerkez, “İlçemizin gelişimine yönelik katkılarınız, fikir ve önerileriniz bizim için çok değerli. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyor, gününüzü içtenlikle kutluyorum. Hep birlikte Ataşehirimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen bir başka programda ise Ataşehir ilçesine bağlı mahalle muhtarlarını ziyaret eden Muhtarlık İşleri Müdürü Zeynep Çetinkaya, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin selamlarını iletti. Programda mahalle muhtarlarının taleplerini yerinde dinleyen Zeynep Çetinkaya, özveriyle ve fedakârca görev yapan Ataşehirli muhtarların gününü kutlayarak kendilerine çeşitli hediyeler takdim etti.

 

9zgIrwq0d72qym5rvjtffias.jpg

qvebscntxI7qwnaxfzol1mry.jpg

c1prujg2qxv96doyaqtgfexa.jpg

aidkwvybIooueb6cpe8p0cfs.jpg

lci6lex9mhbq1kytjof3zxq2.jpg

xetr59tdqm3fsgqbdjznmen6.jpg

asv2tm40obI87bj1gzvdlyuh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.