ATAŞEHİR’DE 23 NİSAN RESMİ TÖREN KUTLAMALARIYLA BAŞLADI

ATAŞEHİR’DE 23 NİSAN RESMİ TÖREN KUTLAMALARIYLA BAŞLADI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 104 yıl önce tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda sabah düzenlenen resmi törenle başladı.

Törene; Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, eşi Elif Duygu Adıgüzel, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yücel Ertaş, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü, şube ve okul müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum yöneticileri, gaziler, muhtarlar, Ataşehirli öğrenciler ile yurttaşlar katıldı.

Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel ile Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldırım, Ulu Önder Atatürk’ün anıtına çelenk sundular. Daha sonra da siyasi parti ve sivil toplum yöneticileri, dernek temsilcileri, gaziler, muhtarlar Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktılar.

Tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde bir dünyada yaşamasını temenni eden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, “Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelemize katkı sağlayan tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Bu özel günün coşkusunu hep birlikte yaşamak için tüm Ataşehirli komşularımızı Atapark’a davet ediyorum” dedi.

Ataşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hazırlanan program kapsamında görsel şovlar, sokak oyunları, maskot eşliğinde müzikli aktiviteler ve sürpriz eğlencelerle dolu bir şenlikle kutlayacak. Etkinlikler Atapark’ta saat 13.00’te başlayacak.

 

vjzbfbueurfmll0tcxjhkamr.jpg

ucw08rtfgsyxvyhx5zjrbdo2.jpg

o2yxq5yw9adz41vfsimfj76b.jpg

yxk6Icdmvpq8wnjfknqpruht.jpg

6kn3kdn9evpzqxbcys5pzarg.jpg

ajv80dhwrilyeqnf2mgp7qjt.jpg

1urm6ims3bpf5kxfvIzexk2d.jpg

mvdzdvcthws8I0qz2s7bpjr5.jpg

sveb8xowcfgrbrfsIl0ateoy.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.