ATAŞEHİR’DE “CAZ VE SİNEMA GÜNLERİ” KEYİF DOLU BİR FESTİVAL ATMOSFERİ YAŞATTI

ATAŞEHİR’DE “CAZ VE SİNEMA GÜNLERİ” KEYİF DOLU BİR FESTİVAL ATMOSFERİ YAŞATTI

Türkiye’nin önde gelen Caz müzisyenlerini ve müzik türünde dünyada ses getiren sinema filmlerini cazseverlerle buluşturan “2. Caz ve Sinema Günleri” katılımcılara keyif dolu bir festival atmosferi yaşattı.

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “2. Caz ve Sinema Günleri” etkinliği, Türkiye’de caz gitar denince akla gelen ilk isimlerden olan Önder Focan ve Caz müziğin güçlü kadın vokallerinden Dilek Sert Erdoğan’ın birlikte sahne aldığı konser ile başladı. Sandalyeleri ile birlikte AtaPark’a gelen yüzlerce müziksever, açık havada keyif dolu bir yaz akşamı yaşadılar. Konserin hemen ardından Hollywood’un son dönemde en çok ses getiren yönetmenlerinden olan Damien Chazelle’in sinema eseri “Whiplash” izleyicilerle buluştu.

AtaPark’ta düzenlenen 2. Caz ve Sinema Günleri’nin ikinci günü, ülkemizin yeni dönemde en çok sevilen müzisyenlerinden olan Evrencan Gündüz konseriyle devam etti. Enerjinin bir an eksik olmadığı konserde Evrencan Gündüz, sevenleriyle birlikte hep bir ağızdan şarkılar söyledi. Konserin ardından sinema tarihinde müzik türünün kült eserlerinden “The Blues Brothers” filminin gösterimi yapıldı.

Etkinliğin 6 Ağustos’taki son gününde ise; müziğiyle ve şarkılarıyla ülkemizin son dönemde parlayan ve fark yaratan müzisyenlerinden Güler Özince sahne aldı. Konserin ardından da yine yönetmen Damian Chazelle’in romantik müzikal temalı filmi “La La Land” cazseverlerle buluştu.

ivpfjnas8gdb9omegxrylbvx.jpg

yibvb9azuewcmsrlv5k0sqg4.jpg

em7p8hb0gqc9zrs2sgnz1uaj.jpg

egyueazkwulg976bcrfiltw4.jpg

4d1qpchbauq2tkenjs6mewov.jpg

nail4jptqdr3xf82scz0awmt.jpg

2s1muaerdnbtyueq0wh389j5.jpg

qkk2hsloIjbxce5towm9encw.jpg

zjl038atgifeqbk1jkInthss.jpg

tf0neo4vtciajewbsIhgqr62.jpg

84khau6jpvdozas2ebeyqrf0.jpg

jtdz30k4auj8hqlmuwgorm9e.jpg

vezqyjaptuf47mvqaz0utg1b.jpg

aclzr0veajg7tduh31xw2prb.jpg

o14drgqlthzacveyux9zbrIf.jpg

3uikllv0kzyo9ssbahItojv8.jpg

iumlIn8gyo7rcvyjx21zthxk.jpg

jpcgk7lImdysiola4xhdbjxq.jpg

qqntwjbdyeapdta5s2hlkjvo.jpg

vrjazsagx8uphr64y1settu2.jpg

hvs84fwr7qiIzjnuqo3ogppb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.