ATAŞEHİR'DE HALK MÜZİĞİ RÜZGARI

ATAŞEHİR'DE HALK MÜZİĞİ RÜZGARI

7. Kardeş Kültürlerin Festivali’nin dördüncü gününde İstanbullular türkülere ve deyişlere doydu. Arif Sağ, Belkıs Akkale, Erdal Erzincan ve Tolga Sağ Ataşehir’de sevenleriyle buluştu.

Ataşehir Belediyesi'nin bu yıl yedincisini düzenlediği Kardeş Kültürlerin Festivali'nin dördüncü gününde usta sanatçılar Arif Sağ, Belkıs Akkale, Erdal Erzincan ve Tolga Sağ İçerenköy Mahallesi İdman Yurdu Sahası’nda sahne aldı.

Festivale; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, CHP PM üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Belediye Meclis Üyeleri, Ataşehirli Muhtarlar ve çok sayıda İstanbullu katıldı.

Yoğun ilgi gören konserde Tolga Sağ ve Erdal Erzincan’nın solo performansının ardından Arif Sağ, Belkıs Akkale, Erdal Erzincan ve Tolga Sağ birlikte sahne aldılar. Halk Müziği’nin sevilen eserlerini seslendiren usta sanatçılara dinleyiciler de hep bir ağızdan eşlik ederek unutulmaz bir akşam yaşadılar.

Konser sonunda Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi usta sanatçılara teşekkürlerini sunduktan sonra plaket ve çiçek takdim etti.

cfrl7r0dtxetgmqou5jyayIs.jpg

or8uaozfv2f6cpz1sbli0Iwn.jpg

4vq9oaxpyrb8erkunygkgstz.jpg

etvsdaenkpjImycd3kx5xfby.jpg

futrpkldhxamulp3sx4yeyob.jpg

b6stdrf7v39yeg2t1gqkuuaz.jpg

3ox5mjhujlpnru7cgvylzysq.jpg

b9lsobukc1jpdh5roztaiIgw.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.