ATAŞEHİR’DE SÖMESTİR ATÖLYELERİ BAŞLIYOR!

ATAŞEHİR’DE SÖMESTİR ATÖLYELERİ BAŞLIYOR!

Ataşehir Belediyesi, sömestir tatilinde keyifli ve öğretici bir deneyim yaşamak isteyen çocukları dop dolu içerikleriyle hazırladığı atölye programlarına davet ediyor.

Düzenleyeceği etkinliklerle çocukları sanat, spor, yaratıcı düşünme, bilim, müzik ve daha birçok çalışmayla buluşturmayı amaçlayan Ataşehir Belediyesi, 23 Ocak’ta başlayacak atölye çalışmalarıyla Ataşehirli çocuklara yarıyıl tatillerini verimli bir şeklide geçirme imkanı sunuyor.

Program kapsamında, çocukların bilişsel, duyuşsal ve psiko-motor becerilerini geliştirecek atölyelere kayıtlar 17 Ocak Salı günü saat 10.00’da başlıyor.

Alanında uzman eğitmenler eşliğinde, çocukların gelişimsel özelliklerine uygun ve etik bir ortam içerisinde hazırlanan atölye programına her katılımcı en fazla iki atölyeye kayıt yaptırabilecek.

Ataşehir’de ikamet eden 6 - 13 yaş arasındaki çocukların katılacağı atölye programlarına kayıtlar online olarak da yapılabilecek.

 

Sömestir kitapçığına ulaşmak için ise burayı tıklayabilirsiniz.

Online atölye kayıtlarınızı bu link tıklayarak yapabilirsiniz.

Önemli Not:

*Derslere kayıt olmak isteyenlerin, öncelikle üyelik başvurusu yapması gerekiyor. Üyelik başvuruları yalnızca mesai saatleri içerisinde onaylanıyor. Başvurular ise 08.30 - 17.00 saatleri arasında yapılabilir.

*Başvuru onaylanmadan derslere kayıt yapılamıyor. Mesai saatleri dışında yapılan üyelik başvuruları bir sonraki gün mesai saatleri içerisinde onaylanıyor.

*Kontenjanın sınırlı olduğu programa katılmak için, Ataşehir sınırları içerisinde ikamet etmek gerekiyor.

 

 

 

3dIavhrcaentzx9fgqkui0wo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.