ATAŞEHİR’DE YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

ATAŞEHİR’DE YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yetki alanı çerçevesinde ilçe genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ataşehir Belediyesi, her zaman ve her koşulda ilçenin dört bir yanında yol bakım – onarım ile yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün ilçenin muhtelif bölgelerinde yürüttüğü çalışmalar kapsamında; yeni yol inşası, tretuvar, asfalt yama, taş kaplama tamiratı, kaldırım imalatı, istinat duvarı yapımı, bordür ve duvar imalatı, yağmursuyu kanalı, yol bakım ve onarım ile çevre düzenlemeleri yapılıyor.

Atatürk, Aşık Veysel, Barbaros, Esatpaşa, Ferhatpaşa, Fetih, Kayışdağı, Küçükbakkalköy, Mevlana, Mimar Sinan, Mustafa Kemal, Yenisahra, Yeni Çamlıca, Yenişehir, Örnek, İnönü ve İçerenköy mahallerini kapsayan program dahilinde Ataşehir’in cadde ve sokaklarında çalışmalar sürüyor.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz Ataşehir genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Koordineli olarak devam eden çalışmalarla, yurttaşlarımızın rahat ve güvenli bir yaşam sürebilmelerini sağlıyoruz. Daha güzel bir Ataşehir için çalışan mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. Aynı zamanda ana arterlerde Ataşehir'e hizmet sağlayan İBB ekiplerine de teşekkür ederim. İstanbul güzelleşiyorsa arkadaşlarımızın emekleri ve çalışmaları sayesinde” dedi.

 

 

leqhxibbsxr72dhgrv0jnglq.jpg

ff9cq0mk6wuybahv78veqtog.jpg

xcptlmw0ukd8y6tixno3e9pk.jpg

hlyzg9h2qqtxmbfseeIycpna.jpg

q1ax5hyn9k3tbslur8u6Iwk2.jpg

9x6o5i3ec4qxbawegyubj87h.jpg

6bov87zxygdr03hb2rvfpjec.jpg

uubvohg3rq2a0mzrtmecocxw.jpg

fabnpod5qknj4trvihrcp0eb.jpg

c7v3f1mrfzdudne4h0g8ybwm.jpg

mdfwn5wfg4atrc3zqjIx1sn6.jpg

6khxpsbze9gfoczmqlh4cirg.jpg

0ekzlxqwgyIeln1zr6ci3mqg.jpg

Iucnxtm69qjvbo7otsadvljf.jpg

elks8udasbw3v7zpnhIciqov.jpg

6nvevgdryspj7ab1qnex5w89.jpg

vIexq8sgdk9mvyhuq5tpjekz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.