ATAŞEHİR YENİDEN KULLANIM PAZARI YAZ BOYUNCA PARKLARDA KURULACAK

ATAŞEHİR YENİDEN KULLANIM PAZARI YAZ BOYUNCA PARKLARDA KURULACAK

“Kiminin Eskisi Kiminin Yenisi” diyor ve sizleri yaz boyunca Ataşehir’in parklarında kurulacak olan “Ataşehir Yeniden Kullanım Pazarları”na davet ediyoruz. İki haftada bir Cumartesi günleri Ataşehir’in parklarında kurulacak pazarların ilki Buhara Parkı’nda olacak. Atık azaltma, ürünlerin yeniden kullanımı ve maddesel geri dönüşüm stratejileri hakkında farkındalık yaratmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek “Ataşehir Yeniden Kullanım Pazarı”na kullanmadığınız eşyalarınızla katılarak siz de bu döngüye katkı sağlayabilirsiniz.

Takas etmek veya satmak istediğiniz en fazla 20 adet 2. el eşyanızı  Buhara Parkı’na getirebilir, alanda diğer kişilerin getirdikleri ürünlerle eşyalarınızı takas edebilir ya da pazar alanını ziyaret edenlere satabilirsiniz. Ayrıca diğer masaları gezerek beğendiğiniz veya ihtiyacınız olan ürünler için ürün sahibiyle konuşarak kendi masanıza yönlendirebilirsiniz.

Getirebileceğiniz örnek eşyalar; kıyafet, ev aksesuarı, takı, kitap, tablo, bardak, biblo, tohum, bitki, elektronik, kutu oyunları, oyuncak vb.

Getiremeyeceğiniz örnek eşyalar; yıpranmış, yırtık, kirli, hijyenik olmayan ürünler, iç giyim, tarak, makyaj malzemesi, kişisel bakım ürünleri vb.

BAŞVURU ŞARTLARI:

  • Kontenjan sınırlı sayıda olduğundan dolayı yeterli sayıya ulaşıldığında kayıt linki kapatılacaktır.
  • Formdaki bilgiler kişi beyanı esas alınarak doğru kabul edilecektir. Dolayısıyla stant hakkı kazanan kişiye aittir. Başka bir kişiye devretmek söz konusu olmayacaktır.
  • Kazanan kişi tüm gün standının başında durmak zorundadır.
  • Başvuru yapan kişinin takası ya da satışı yapılacak ürünlerin sektöründe hiçbir ticari faaliyette bulunmaması gerekmektedir.
  • Konsept dışında alanda başka bir ürünün satışına asla izin verilmeyecektir.
  • Her stantda en fazla 20 (yirmi) parça ürün bulundurulması zorunludur.
  • Satılan ürünler arasında etiketli (sıfır) ürün satılması söz konusu olmayacaktır.
  • Her kişiye bir masa tahsisi yapılacaktır. Katılımcıların masa örtülerini yanında getirmesi gerekmektedir. Ürünlerinin getirilmesi, düzenlenmesi kişinin kendi sorumluluğundadır.
  • Ataşehir Belediyesi satıcı ve alıcı arasındaki fiyat belirleme aşamasında taraf olmayacaktır. Satıcı ürünün değerini kendi belirleyecektir.
  • Ataşehir Yeniden Kullanım Pazarı, kişilerin kendilerine ait 2. el eşyalarını sattıkları bir oluşumdur. Dolayısıyla bir ticari faaliyet olmadığından kredi kartı ve hesap numarası kullanımı söz konusu olmayacaktır. Alışverişler nakit para kullanımı ile yapılabilecektir.

 

Tarih: 15 Temmuz 2023 Cumartesi

Saat: 18.00 - 22.00 

Yer: Buhara Parkı (Fetih Mahallesi, Libadiye Caddesi)

Stant Başvuru Linki: https://forms.gle/ud1MBZ5b4rKeZn2u7

 

ltIs1qjzmnivaxdtwxmzs7ay.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.