ATAŞEHİRLİ ÇOCUKLAR BİLİM VE SANAT MERKEZİ’NE KAVUŞUYOR

ATAŞEHİRLİ ÇOCUKLAR BİLİM VE SANAT MERKEZİ’NE KAVUŞUYOR

Ataşehir’de çocuklar için yeni bir merkez daha kuruluyor. Çocukları bilim ve sanatla buluşturmak, öğrenme becerile..

Ataşehir’de çocuklar için yeni bir merkez daha kuruluyor. Çocukları bilim ve sanatla buluşturmak, öğrenme becerilerini deneyimleyerek yaşatmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından kurulan Ferhatpaşa Bilim Sanat Merkezi hizmete giriyor.

Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Ferhatpaşa Mahallesi’nde açılan Bilim Sanat Merkezi’nde çocuklar ve gençler, bilim ve sanatı keşfetme ve deneyimle şansına sahip olacak.

Ferhatpaşa Bilim ve Sanat Merkezi’nde çocuklar için güvenli bir ortamda, deneyimli öğretmenler tarafından atölye çalışmaları yapılacak. Çocukların ruhsal, zihinsel ve bedensel anlamda gelişim göstermelerine katkı sağlayacak merkezde; drama ve yoga gibi alanlarda da atölye çalışmaları düzenlenecek.

Hafta içi ve cumartesi günleri 10.00 - 17.00 saatleri arasında yapılacak programlar kapsamında; robot atölyesi, drone atölyesi, kodlama atölyesi, uzay ve astronomi atölyesi, bilim uygulamaları atölyesi, yaratıcı drama atölyesi, yaratıcı resim atölyesi, yaratıcı konuşma ve yazma atölyeleri, çocuk felsefesi, çocuk yogası ve yaratıcı hareket atölye çalışmaları yapılacak.

Ataşehir’de ikamet eden 8–14 yaş arasındaki çocuklar, kayıtlarını 17 Mart 2018 tarihine kadar Ferhatpaşa Bilim ve Sanat Merkezi’ne gelerek başvurabilirler.

Bilim Merkezi, Ferhatpaşa Mahallesi Yeditepe Caddesi, No:48 adresinde hizmet verecek.

Atölyeler ve kayıtlar hakkında daha fazla bilgi almak için Ataşehir Belediyesi’nin (0216) 570 50 00 numaralı Çağrı Merkezi’nden 2241 dahili hattını arayabilirsiniz.


Kaynak: Ataşehir Belediyesi












HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.