ATAŞEHİRLİ ÇOCUKLAR SÖMESTİR ŞENLİĞİNDE EĞLENİYOR

ATAŞEHİRLİ ÇOCUKLAR SÖMESTİR ŞENLİĞİNDE EĞLENİYOR

Ataşehir Belediyesi’nin yarıyıl tatiline giren çocuklar için hazırladığı “Sömestir Şenliği”nde, ücretsiz olarak sunulan etkinliklere katılan öğrenciler hem öğreniyor hem de doyasıya eğleniyorlar.

Ataşehir Belediyesi’nin 2023 - 2024 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan öğrenciler için hazırladığı Sömestir Şenliği renkli görüntülerle başladı. Atölye çalışmalarından tiyatro gösterimlerine kadar birçok etkinliğin ücretsiz olarak sunulduğu şenliğe katılan öğrenciler eğlenceli anlar yaşıyorlar.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitici ve eğlenceli etkinlikler sayesinde, yoğun eğitim dönemi sonrası çocuklar tatillerini daha keyifli geçiriyorlar.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan 17 atölye ve 8 tiyatro oyunu, Ataşehirli öğrencilere sanatla dolu bir sömestir tatili yaşatıyor.

İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından da İstanbul İnovatif Çevre Eğitim Merkezi’nde (İÇEM) 10 - 17 yaş arasındaki öğrenciler için; ekosistem, enerji, biyolojik çeşitlilik, su, hava, toprak, atık yönetimi konulu çevreci atölyeler düzenleniyor.

Ataşehirli çocukların yarıyıl tatillerini hem eğlenceli hem de öğretici bir şekilde geçirmeleri amacıyla hazırlanan sömestir etkinlikleri 4 Şubat 2024 Pazar gününe kadar devam edecek.

Tüm yarıyıl programları ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, belediyenin internet sayfası www.atasehir.bel.tr  ile sosyal medya adreslerini ziyaret edebilirler.

 

 

 

 

r3g5pIumesnjzn8tlc0b2bxe.jpg

cuwkhxitcfjka7upIqbd4ox5.jpg

wvjdpsmqurdtb7836hn49evt.jpg

ot82sxhevj9fqrdaf4gsk65n.jpg

rvtohod6pclgrztbxh34fmu1.jpg

pr2yxz9mcmtnIljanwv8uh36.jpg

rw234fftpznkmlbxn1hoq5mI.jpg

qljtdwqppg4cnbvukb1stlxz.jpg

mrevpwuuh6pvhrscdtoskxxI.jpg

0yvtcuuhwIxlozq3rd1bgrcp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.