ATAŞEHİRLİ ÇOCUKLARIN SERGİ HEYECANI

ATAŞEHİRLİ ÇOCUKLARIN SERGİ HEYECANI

Ataşehir Belediyesi’nin “Sanat Eğitimlerini Mahallenize Getiriyoruz” projesine katılan çocukların yaptıkları resimler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında sanatseverlerle buluştu.

İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi ve Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde gerçekleşen “Avuçlarım Rengarenk” isimli serginin açılışında, hazırladıkları ilk serginin heyecanını yaşayan çocuklar, aileleriyle birlikte unutulmaz anlar yaşadı.

Tüm çocukların Çocuk Bayramı’nı kutlayan ve “Avuçlarım Rengarenk” isimli sergideki eserlerden dolayı hepsini tebrik eden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, “Çocuklarımızı erken yaşta sanatla buluşturmak, onların sanatla iç içe büyümelerini sağlamak bizim en önemli hedeflerimizden biridir. Ataşehirimizde toplumsal kültürün gelişmesine katkı sağlayarak, çocuklarımızın yeteneklerini geliştirecekleri daha güzel projelere imza atacağız. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın her zaman destekçisi olmaktan onur ve gurur duyuyoruz” açıklamasında bulundu.

7-12 yaş grubu öğrencilerin renklerin ilhamıyla ürettikleri eserleri, 28 Nisan tarihine kadar İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde ve Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde herkese açık olarak sergilenecek.

ldwfvcrbtymiwqhkxdk14fu3.jpg

k1rtahd94swyblxv8yokwqmp.jpg

mx5vjaoeI03xa8hbszqdlumq.jpg

czuv8veglo1h0a4jl6bbeg9j.jpg

94byggmr38dtm2bhncjuz7ci.jpg

o1khnyfhxabq82kzzr7cvdgy.jpg

7m2bgiavh5pa8gbtesvcuf31.jpg

w5fwurhoIpdrgjxkbmnmcez1.jpg

kcex16yxjpztolshlc2kymaf.jpg

crhbpsd9Iypbmhv7vyj1nkgm.jpg

kgihsp2rlwybvatzwnre4cno.jpg

pdebrwzuvjlecfczis4mltaa.jpg

wqz2dsm6r1pbdazm7wefcgtu.jpg

gknaIzby0mc5c714ufskjepw.jpg

lh5py3monwmbykkanvz6gxsl.jpg

uxk7mqjnehv0zaboqcpatI8p.jpg

m4yvprk9hxox6nfziwdg8dkc.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.