ATAŞEHİRLİ ÖĞRENCİLER PİLAV GÜNÜ’NDE BULUŞTU

ATAŞEHİRLİ ÖĞRENCİLER PİLAV GÜNÜ’NDE BULUŞTU

Ataşehir Belediyesi’nin ücretsiz olarak sunduğu “Üniversite Ders Destek Programı”na katılarak eğitim gören ve mezun olan öğrenciler, kendileri adına düzenlenen “Mezunlar Buluşması”nda bir araya geldi.

Öğrencilerin birbirleriyle tanışması, kariyer planlama ve iş bulma süreçlerinde birbirlerini desteklemeleri amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen pilav günü etkinliği Cemal Süreya Etkinlik Merkezi’nde gerçekleşti.

Bu yıl ilki gerçekleştirilen etkinlikte, Neşet Ertaş Kültür Evi ve Ferhatpaşa Gençlik Merkezi'nde eğitim görmüş ve halen eğitim görmeye devam eden öğrenciler; okul, üniversite ve kariyer süreçlerinde yaşadıkları deneyimleri birbirleriyle paylaşarak bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Geleceğimizin teminatı gençlerimizin yanlarında olmak, derslerine ve sınavlarına destek olmak amacıyla hizmete açtığımız günden bu yana merkezlerimizde yüzlerce öğrenciye ücretsiz eğitim desteği sağlıyoruz. Deneyimli öğretmen kadromuzla daha fazla öğrenciye eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle bu hizmeti sunmanın gururunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizin yalnızca üniversite süreçlerinde değil, kariyerlerini oluşturma noktalarında da Ataşehir Belediyesi olarak her zaman onları destekleyeceğiz. Bu anlamda, böyle buluşmaların önemli olduğunu düşünüyor ve bu etkinliğimizi her yıl geleneksel olarak düzenlemek istiyoruz” dedi.

Öğretmenler ve öğrenciler kendileri için bu anlamlı günü organize eden Ataşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler. Etkinlikte öğrencilere tavuklu pilav ve ayran ikram edildi.

 

vlk1rhtn625fasdvewIp0uzg.jpg

3pgdlnmwbyjkjbxgh4arsn6c.jpg

ayflzklceuhb2wharxe8bwkI.jpg

ecnaolhbdzattbk78wjvyoup.jpg

kqdtzzp6y54sIx7mbexnabuf.jpg

x8vdbs0tgmypamev7hulg1jz.jpg

sdzrstekyfeh46gtlp9plqyx.jpg

kuvqrgabt68z3ymcjjh1thdn.jpg

vjg0fe2r3o8zpyqgql6dnxuh.jpg

6prtlha1xyubwdvglzpfnq8s.jpg

hwnhclir56jtqIznvkfqelfs.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.