ATAŞEHİRLİLER 19 MAYIS BAYRAMI'NI SPORLA KUTLADI

ATAŞEHİRLİLER 19 MAYIS BAYRAMI'NI SPORLA KUTLADI

Ataşehir’de 19 Mayıs kutlamaları spor aktiviteleriyle Kayışdağı 80. Yıl Cumhuriyet Parkı’nda devam etti. Ataşehir Belediyesi’nin Kayışdağı 80. Yıl Cumhuriyet Parkı’nda gençler için özenle hazırladığı spor aktivitelerine yüzlerce genç katılım sağladı.

Kutlamalara katılan gençler, hazırlanan spor aktiviteleri ile eğlence dolu bir gün geçirdi. Her gencin ilgi alanına göre seçtiği spor aktivitelerinde; kimi basketbol, kimi voleybol, kimi ise futbolu tercih etti. Kayışdağı 80. Yıl Cumhuriyet Parkı’na gelerek, spor aktivitelerini izleyen ve spora olan tutkunluğunu her zaman dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, hem basketbol, hem de futbol oynadı.  Bir başka eğlenceli etkinlik olan zumba da ise gençler müzik ritminin akışına kendilerini bırakarak, eğlenceli dakikalar geçirdiler.

 19 Mayıs heyecanını Ataşehir’de unutulmaz bir şekilde geçiren gençlere seslenen Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, “Ataşehir’de 19 Mayıs coşkusunu siz sevgili gençler ile birlikte geçirmekten büyük mutluluk duyuyorum. Öyle büyük bir kurucumuz var ki… 23 Nisan'ı çocuklara armağan etmiş, 19 Mayıs'ı da gençlere armağan etmiş. Aslında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'ni geleceğe miras bırakmış. Bu miras da hepimizin omuzlarında. Bizim en büyük görevimiz, en büyük sorumluluğumuz da bu güzel çocuklara daha yaşanabilir, batı medeniyetleri seviyesinde bir yaşam sağlamak. Her vatandaşımızın maddi sorun yaşamadan bir hayat sürdüğü, çocuklarımızın iyi eğitim aldığı, gençlerimizin kolaylıkla iş bulabildiği ve kendilerini rahatça ifade edebildiği ileri yaştaki büyüklerimizin de refah ve huzur içinde yaşadığı bir ortamı kurmak, oluşturmak mirasıdır. Biliyoruz ki, Ataşehir Belediyesi'ne de çok büyük bir görevler düşüyor. Bu yolculukta gençlerimizin, çocuklarımızın her zaman yanında olacağız. Bizler sorumluluğumuzun farkındayız. Bu nedenle Ataşehir’de genç ekibimiz ile hep birlikte çok güzel işler yapmak için hazırız. Sizler için çok çalışacağız. Hepinizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.”

Konuşmasının ardından vatandaşlarla sohbet edip, talep ve isteklerini dinleyen Başkan Onursal Adıgüzel, Ataşehirlilerle fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

 

aehg5tnywlbvkmxrcfleIsri.jpg

h4l8xamqmh9qpynewopik6cg.jpg

uejgfdwr5m29iaogvzyn8wh4.jpg

wk1Ijzqmvb9oi6lf4hdsquh2.jpg

49oqzphxesjtbra3wz6mwbhl.jpg

cakado4rj3ob7tlzIuphswuy.jpg

faild6exjpswr1no4q5hhbkw.jpg

qqxIod4stubvwu2vfhly3bsw.jpg

vo8vhpxfmIlwz3zb04oahetb.jpg

ubuqst1Itay8rv5gehwrlk3j.jpg

bjc9rxsnedf31c4jbo8Itxis.jpg

neqyenackj6sIgpwctto2zwo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.