ATAŞEHİRLİLER DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAPIP DAĞ ÇİLEĞİ TOPLADI

ATAŞEHİRLİLER DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAPIP DAĞ ÇİLEĞİ TOPLADI

İstanbul’un 3’üncü en yüksek noktası olan 438 metre yüksekliğindeki Kayışdağı, ikinci kez Ataşehirli doğaseverleri “Dağ Çileği” etkinliğinde buluşturdu.

Ataşehirli yurttaşlar Ataşehir Belediyesi’nin 2. kez düzenlediği Dağ Çileği Yürüyüşü’nde bir araya gelerek hem dağ havasında yürüyüş yaptılar hem de aromasıyla tropikal meyveyi andıran, hücre yenileyici ve C vitamini açısından da zengin olan dağ çileklerini topladılar.

30 Ekim Pazar günü Kayışdağı Ormanı’nda düzenlenen etkinlikte Ataşehirli yurttaşlar, belirlenen noktada buluşup Kayışdağı Ormanı’nda 5 kilometrelik doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. 

Etkinlikte ormana atılan cam şişeleri gören yurttaşlar ormana zararlı olabileceğini düşünerek yürüyüş boyunca gördükleri çöpleri de hep birlikte toplayarak doğanın korunmasına katkı sağladılar.

Düzenlenen etkinliğe; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Ekrem Köse, Hüseyin Hışman, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ile Ataşehirli yurttaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşlarla birlikte doğa yürüyüşüne katılan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse, “Bugün ikinci kes dağ çileği yürüyüşümüzü doğaseverlerle birlikte gerçekleştirdik. Bütün yurttaşlarımıza doğa sevgisi aşılamak ve çevre bilinci oluşturmak adına etkinliklerimizi düzenliyoruz. Aynı zamanda sağlık açısında birçok faydası olduğu bilenen organik dağ çileğini yurttaşlarımızla tanıştırıyoruz. Etkinliğimize yoğun ilgi göster herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Yürüyüşün ardından yurttaşlara çeşitli ikramların da yapıldığı program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

p5bxg6ymchhkzqjfkcomoulg.jpg

ow37gerqp5jtkyboev8bduzw.jpg

xuufmyyga7scmrwt5pqb4e6n.jpg

qv6If7m1expqbv9ohl3cmde2.jpg

yiysnn19mgjdsf7Izdbzttfc.jpg

tahdg5dqcvyk0szutbxrfxop.jpg

oIw0d75u9neq8ftufag3svez.jpg

qoyf1kptzuwxzggvbcn2nvej.jpg

djnxlkezrjhr2xmud36fIl48.jpg

uhmg72ptnwe5amxoafqwp3yl.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.