ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

Atatürkçü Düsünce Dernegi (ADD) Aydin Sube Baskani Müslime Günes ve Aydin Adnan Menderes Üniversitesi akademisyenlerinden Günver Günes, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

ADD’deki görevleri ile birlikte, akademik çalismalarini da verimli bir sekilde sürdüren ve önemli eserler üreten Baskan Müslime Günes ve Günver Günes, yeni çikan “II. Dünya Savasi Yillarinda Bati Anadolu Kent ve Tasrasinda Sosyo Ekonomik Yasam” isimli, içerisinde Aydin ile ilgili bilgiler de içeren kitaplarini Baskan Çerçioglu’na hediye etti.

Degerli akademisyenleri agirlamaktan mutluluk duydugunu ifade eden Baskan Çerçioglu, “II. Dünya Savasi Yillarinda Bati Anadolu Kent ve Tasrasinda Sosyo Ekonomik Yasam” isimli eserin Aydin tarihine katkisi nedeniyle önemli oldugunu belirtti. Baskan Çerçioglu, Müslime Günes ve Günver Günes’e akademik çalismalarinda basarilar dileyerek, nazik ziyaretleri için tesekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.