Atölye: Soru Merak Kütüphanesi

Atölye: Soru Merak Kütüphanesi

Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezimiz, Hayal Gücü Merkezi iş birliği ile 14-18 yaş aralığındaki kız çocuklarına yönelik “Soru Merak Kütüphanesi” atölyesi düzenliyor.

27 Haziran Pazartesi günü Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleşecek olan atölye kapsamında meraklar üzerine derinlemesine bir yolculuğa çıkılacak; katılımcılar atölye süresince soru sormanın ve merak etmenin önemini deneyimleyecek.

Soru Merak Kütüphanesi, katılımcıların soru ve meraklarını farklı yöntem ve tekniklerle topluluk içinde ifade edebilmelerini ve merakları üzerine derinlemesine düşünme fırsatı sağlayacak. Tanışma oyunlarıyla iletişimi güçlenen gençlerimiz, haritalandırma yöntemi ile topluluktaki benzer ilgi ve ihtiyaçları tespit ederek gruplar oluşturacak. 14-18 yaş aralığındaki kız çocuklarına yönelik atölye için 20 kişilik kontenjan mevcuttur. Atölye 2 oturum şeklinde olup 80 dakika sürecektir. Ücretsiz atölyemize katılmak için aşağıdaki iletişim bilgileri üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Tarih: 27 Haziran 2022 Pazartesi
Saat: 13.30-14.50
Yer: Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezi
Adres: Levent Mah. Yasemin Sok. No: 2 Beşiktaş/İstanbul


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.