Atölye: "Yapabilirim Meclisi"

Atölye: "Yapabilirim Meclisi"

Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezimiz, Hayal Gücü Merkezi iş birliği ile 14-18 yaş aralığındaki kız çocuklarına yönelik "Yapabilirim Meclisi" atölyesi düzenliyor.

1 Temmuz Cuma günü Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleşecek olan atölye kapsamında kız çocukları, "Yapabilirim" dediklerini özgürce paylaşacak.

Merak ve becerilerle toplanan "Yapabilirim" sözleri gün sonunda kapsamlı bir haritaya dönüşecek ve bu sayede atölye bitiminde katılımcılar potansiyel ortaklarıyla tanışacak. Oluşan toplulukta tüm çocuklar, becerinin gücüyle beraber sosyalleşerek özgüvenlerini geliştirecek. Katılımcıların çalışmaları, yürütücüler eşliğinde beceri, merak ve kolektif zeka odaklı bir hale gelmiş olacak. 14-18 yaş aralığındaki kız çocuklarına yönelik atölye için 20 kişilik kontenjan mevcuttur. Atölye 2 oturum şeklinde olup 85 dakika sürecektir. Ücretsiz atölyemize katılmak için aşağıdaki iletişim bilgileri üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Tarih: 1 Temmuz 2022 Cuma
Saat: 13.30-14.55
Yer: Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezi
Adres: Levent Mah. Yasemin Sok. No: 2 Beşiktaş/İstanbul

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.