Av. Zeynel Öztürk,” Emek en yüce değer ise, desteklerinizi bekliyorum”

Av. Zeynel Öztürk,” Emek en yüce değer ise, desteklerinizi bekliyorum”

CHP İstanbul 2.bölge aday adayı Av. Zeynel Öztürk, ön seçimin arifesinde partililere çağrıda bulundu. Av. Zeynel Öztürk, “Gelin sandıkta en yoğun katılımı sağlayalım ve ön seçim onurunu hep birlikte yaşayalım” dedi.

98 aday sıra numarası ile CHP 2. Bölge milletvekili aday adayı Av. Zeynel Öztürk, ben 40 yıldır bu partiye emek veriyorum, emek en yüce bir değer ise, Örgütüm bunu görecektir. Parti emekçisine destek verecektir. Bu nedenle 98 aday sıra numaramı işaretlemenizi, bana destek vermenizi bekliyorum dedi.

.

Av. Zeynel Öztürk, “Ön seçim demokrasinin önemli bir eşiğidir. Biliyoruz ki, partimizin iktidar anahtarı da olacaktır. Son derece verimli ve eğitici bir süreç yaşıyoruz. Ön seçim bizler açısından bir genel seçim provasıdır. Bu açıdan CHP seçim sürecine daha erken girmiş, aday adaylarımızın yaptığı çalışmalar parti hanesine artı olarak yazılmıştır. Bu son derece önemlidir” diye konuştu.

.

Av. Zeynel Öztürk’”seçim pusulasında aday sıra numarasının 98 “ olduğunu hatırlatarak partililerden destek istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.