Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, “Naim Süleymanoğlu’nu ebediyen yaşatacağız”

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, “Naim Süleymanoğlu’nu ebediyen yaşatacağız”

Türk ve Dünya halter sporunun efsane ismi Naim Süleymanoğlu, vefatının beşinci yılında Edirnekapı Mezarlığı’nda bulunan kabri başında anıldı.

Edirnekapı Mezarlığı’nda Türkiye Halter Federasyonu tarafından düzenlenen törene, Naim Süleymanoğlu'nun annesi Hatice Süleymanoğlu, Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar Belediyesi Spor Kulübü sporcuları ve dünyaca ünlü haltercinin birçok seveni katıldı.

Törende konuşan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ,”Tarihe adını altın harflerle yazdıran milli gururumuz Naim Süleymanoğlu'nu vefatının beşinci yıl dönümünde özlemle andık. Güzel İnsanlar Kenti Avcılarımızın güzel sakini, kocaman yüreği olan Atatürk’e yakışır güçlü bir devrimci. Onun yolunda giden Avcıların şampiyon sporcuları ve komşularımız ile Naim Süleymanoğlu'nu ebediyen yaşatacağız.” dedi.

0roz9xp1bfmyvy4uqnfrbsgi.jpg

pbfsskjdmc25iz9b6vhcmnpj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.